minisinannesi07 Ayy herkesin odası çok güzel olmuş sağlıkla büyütün inşallah bebişleri hepiniz, hepimiz 🙏🏻 Biz hazır almadık yaptırıyoruz, inşallah güzel olur, geldiğinde bana da atmak nasip olur 😔
heyzil06 Ben anne yanı beşik alıp dolap ve şifoniyeri mobilyacıda yaptırmak istiyorum çünkü benek dolapları küçük oluyor ben biraz 5 kapaklı falan mesela yaptırıp bi yanını da kendim kullanmak istiyorum evimde dolap sıkıntısı var çünkü. Ankarada böyle önerebileceğiniz güvenilir mobilyacı var mı? Ya da internette görüp beğendiğiniz büyük dolap varsa onun tavsiyesine de açığım 🙏🏼🌸
Efnanada heyzil06 Sitelerde çoğunlukla var zaten ama siteler kartalcık sokakta bir mobilyacı var uygun yapıyor oraya bakın derim
pamukannesi25 heyzil06 bende aynısını düşünüyorum ikeayada bakabilirsiniz iç kısmını kapağını herşeyini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz 10 yılda garanti sunuyolar
Ozgeysrgn Oznurozdemir memnun musunuz ben de ordan almayı düşünüyorum da . O çoklu kampanyadan mı aldınız . Gerçekten o fiyatlar mı ya uygun çünkü . Mobilyalarda güzelse yakından çok mantıklı
Oznurozdemir Ozgeysrgn Çoklu kampanyadan almadık normal oda takımı aldık sadece. 2-3 ay oldu alalı 8200 tl aldık gayette kaliteli ve sağlam tavsiye ederim
NilAda16 1prensannesi__ hiç acelesi yok zaten hemem odaya geçmiyor çocuklar bir kaç sene yanımızda kalacaklar. İlerleyen zamanlarda çok daha güzelleri nasip olsun🥰
Yesim_H Kbra52 beşiğin etrafını saran örgü şeklinde şeyin adı nedir acaba 🫢 ben cok yakıştırıyorum onu beşiğe
mavimsiiii izobellaaa-_- sadece bi beşik alacağız dolap için yer yok ne zaman ayrı eve çıkacağım hiç belli değil o yüzden hiç bişey yapamıyorum 😭
melegimmm_ NurberaMom evet benim de sorduğum yerde 11 bin dediler teşekkürler güle güle kullanın inşallah🦋
iremyigit tazecikannee  Aydından bir mağazadan aldım daha eksiklerim var 🥲
Ozay89 Gardorap sifonyer ve çocuk oyuncak dolabını yatastan aldık. ürün kodunun polka olması gerek. Bütün tekstil ürünlerini de enzadan aldik hem piyasaya göre kaliteli ve ucuzdu . yatağıni 90×190 boyutlarında aldık. Karyolasını montesori model aldık internetten.
Uzayevren Bir_mucize_olsun1 biz dolap şifonyer yatak mağazadan 8500 e almıştık ozamn şuan ne kadar bilmiyorum