• Kayınvalide

Fdunal ay hanım ne ya bizim de vardı bi arkadaşımız hanım hanım diyemiyorduk diye kızcağız soyadını kullanıyordu.. Hiiç gerek egoistlik bunların yaptığı gelin annesinin ismini koymadan ben söyleyim çabaları 😅

O bebek senin sen taşıyorsun sen çekiyorsun iyisiyle kötüsüyle herşeyini kimseyi karıştırma sen ne koyöak istiyorsan onu koy 😍 Benim de kızım olacak kayınpederime sordum ben kız evladı hiç olmadığı için zeynep istedi ben de şura istiyordum iki ismi birleştirdik kayınvalidem biraz kıskandı laf etti arkamdan ama ben duymamazlıktan geldim sen de öyle yap umursama canım

Naznaz aynen bende hiç sevmiyorum 😄😄 ama koymak istemediğimi eşimede belirttim anlayışla karşıladı bence fazlasına laf düşmez😁

Zs18 iyi yapmışsın canım bende eşimle birlikte koymak istiyorum sonuçta ilk bebeğimiz 😊

Fdunal erkek olsaydı eşim koyacaktı ama kız olunca isim hakkı bena doğdu 😂 Kayınpederime de sormazdım ama kız olduğunu öğrenince kız evladım yoktu rabbim seni bana verdi bi tane de senden veriyor bana dedi ben de baya etkilenince sordum kayınvalidem de bana öyle gelseydi ona da sorardım 😂

Naznaz ona farklı bi cevap vermişti erkek kardeşim olduğundan o koymak ister kıza düşmez falan demişti bi ara bende zaten koymak istemediğim den üstelemedim

Fdunal kadına bak kafaya koymuş yani baya baya 😅 dellendiriyor beni bu insanlar vallahi 🙃