Aalleeyynnaa benimde cuma 1 cm açıklık vardı salı günü kontrol var 😀 aynıyız bakalım nasıl ilerlicek sürecimiz
Ssvd
Mlkysf bende ssvd adayıyım. Sürecini post olarak bizimlede paylaşın lütfen 🙏🙏 o kadar az ki ssvd yapan bilgi tecrübe doğum süreci flan nasıl ilerledi fln… sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
TospilikVeAnnesi insaallah nasip olursa paylaşıcam
Mlkysf aaaa ☺️ inşallah güzel haberler alırız acilmalar ilerler sancılar başlar 😅
Aalleeyynnaa insaallah canım doktor kontrolünden sonra yaz buraya bakalım durum ne 😊
Mlkysf saat 4 de bizim kontrol sende mutlaka haber ver salı günü ☺️
Aalleeyynnaa tamam benimki 11.30 da
Aalleeyynnaa 2 cm açıklık oldu bende😀 Doğum yapacağım hastane de bir ebeye yönlendirdi,yarın akşam git oda baksın onun eli çok iyidir dedi.Bide o ellicek 🙈 cuma günü sabahtan yine çağırdı,hafta sonu doğum olur gibime geliyor dedi ama bakalım hayırlısı
Mlkysf aa hadi hayırlısı en azından yine umut var ☺️ inşallah benim de biraz ilerlemiştir valla zor bekliyorum şuan saati 😅
Aalleeyynnaa insaallah canım seninde açılma vardır ya böyle beklemekte zor açılma olsa bi türlü olmasa bi türlü her türlü stres😅😅
Mlkysf benim sancı yine sıfır çıktı. Suyu çok az kalmış sezeryan kararı aldık. Perşembe sabahtan
Aalleeyynnaa hayırlısı böyleymiş canım haftanda baya ileride artık rabbim sağlık sıhhatli kavuşmayı nasip etsin
Aalleeyynnaa sağlıkla kucağına al canım nasip 🙏
Mlkysf n’aptınız ssvd oldu mu
Hifaberra n’aptınız ssvd oldu mu
Aalleeyynnaa ya ne güzel bunu bilmiyordum
Fatmandrsv bekliyorum 3 4 cm acikligim var ama aktif kasılmalarım başlamadı henüz doktor haftasonu gelir gibi dedi beklemedeyim bakalım
Mlkysf ah çok sevindim inşallah kolaylıkla gelir sıkıntısız haberlerinizi bekliyoruz bir post açın da biz de kutlayalım :)
Fatmandrsv insaallah hayırlısı ile bir dogurayim kendime gelir gelmez yazcam😆
Mlkysf n’aptınız doğum oldu mu