Mlkysf bende ssvd adayıyım. Sürecini post olarak bizimlede paylaşın lütfen 🙏🙏 o kadar az ki ssvd yapan bilgi tecrübe doğum süreci flan nasıl ilerledi fln… sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Mlkysf aaaa ☺️ inşallah güzel haberler alırız acilmalar ilerler sancılar başlar 😅

Aalleeyynnaa 2 cm açıklık oldu bende😀 Doğum yapacağım hastane de bir ebeye yönlendirdi,yarın akşam git oda baksın onun eli çok iyidir dedi.Bide o ellicek 🙈 cuma günü sabahtan yine çağırdı,hafta sonu doğum olur gibime geliyor dedi ama bakalım hayırlısı

Mlkysf aa hadi hayırlısı en azından yine umut var ☺️ inşallah benim de biraz ilerlemiştir valla zor bekliyorum şuan saati 😅

Aalleeyynnaa insaallah canım seninde açılma vardır ya böyle beklemekte zor açılma olsa bi türlü olmasa bi türlü her türlü stres😅😅

Aalleeyynnaa hayırlısı böyleymiş canım haftanda baya ileride artık rabbim sağlık sıhhatli kavuşmayı nasip etsin

Fatmandrsv bekliyorum 3 4 cm acikligim var ama aktif kasılmalarım başlamadı henüz doktor haftasonu gelir gibi dedi beklemedeyim bakalım

Mlkysf ah çok sevindim inşallah kolaylıkla gelir sıkıntısız haberlerinizi bekliyoruz bir post açın da biz de kutlayalım :)

4 gün sonra