Mlkysf fiyatınıda merak ettim açıkcası genelde bu riski ucuza almıyolar ugrasıyo yani şunu bunu yap uygula diye. Diğerleri gibi vitamin o bu ilaç verip salmıyo muayneden

oykubrakpnar yok ilaçtan çok kendide uğraşıyor gerçekten Allah razı olsun.10 12 bin arası değişiyor dedi ama benim doktorum zaten dışarıdan olduğu için sezerysnda olsam 8 9 bin vercektim hastanenin kendi ücreti zaten 6 bin tl falan 2 3 bin dr alıyor dışarıdan olunca herseye para veriyoruz 3 bin tl de olmayiversin dedim çünkü fıtrata uygun doğum yapmak çok istiyorum nedense bu isteğime engel olamadım 😀

Fatmandrsv ssvd için uygunum 1 cm açıklığım var ama sancım yok salı gününe kadar bekleyeme karar verdik şuan 40+5 deyim. Sancımın olmasını bekliyoruz inşallah ☺️

Mlkysf benim kaşıntı yokda ağrı oluyor Allah’ın izniyle sağ saglim kavussak yavrularımıza zor geçiyor artık sıcaklar bir yandan ağrılar evde ilgi bekleyen başka küçük çocuk derken zor

Eminebayrambey aynen canım bugün hepten yorulduğumu hissettim artık sıcaklardan bi yandan diğer çocuk bir yandan benimki 6 yaşında ama yinede ilgi istiyor son zamanlar hiç geçmek bilmiyor 😓

Mlkysf 12 bin tl çok değil günümüz şartlarında. Valla adınıza seviniyorum umarım gönlünüzce olur ☺️

Mlkysf bende ssvd adayıyım. Sürecini post olarak bizimlede paylaşın lütfen 🙏🙏 o kadar az ki ssvd yapan bilgi tecrübe doğum süreci flan nasıl ilerledi fln… sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Mlkysf aaaa ☺️ inşallah güzel haberler alırız acilmalar ilerler sancılar başlar 😅