Kızlar 5 Eylül pazartesi inşallah sezaryen doğumum var. 38+0 oluyorum. Başka bu tarihlerde doğumu olan var mı neler hissediyorsunuz ben çok karmaşığım 2 buçuk yaşında kızım var ikisine de yetebilecek miyim kendim başıma halledebilecek miyim nasıl olcak nasıl biticek derken genelde de negatif düşünen bi insanım zaten pozitife çok odaklanamıyorum 🥲 inşallah herşey çok güzel kolay geçer üstesinden geliriz 🥲 birinci sezaryenim de biraz sıkıntılı geçmişti onun da etkisi var bakalım hayrolsun 🥲❣️❣️
5 Eylül anneleri ❣️❣️❣️
KubraF bende 5 Eylül’de suni sancıyla doğum yapacağım ikinci oğluma Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin
mutlu-annee34 amin inşallah size de hayırlı olsun ❣️
KubraF bende 5 Eylül de sezaryen olucam 😊 rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsin bebislerimizi inşallah.. ilk doğumum olucak çok heyecanlıyım ama korkmuyorum son derece pozitifim 😊 poposunu ısırmak istiyorum oğlumun bı an önce 😁 hareket ettikçe poposu havada kaliyo çok gülüyorum. Sağlıkla gelsinler Kolay dogumlariniz olsun 🙏😊❣️
KubraF 38+3 olan benim gözleri yaşlı bekliyorum normali bu gidişle daha 3-4 hafta bekleriz 😅
northandmother hayırlısı olsun inşallah 😄❣️
KubraF bende 5 eylülde 38+0 olucam ama 9 eylüle gün verdi taşıyamıyoruö artık sıcaklarda çok fena keşke bana da 5 Eylül deseydi 🥲
KubraF genel önerilmiyor artık diye biliyordum bence spinal olun
Fatma-onal bana da aslında 12 Eylül dedi ama 5 eylüle ben çektim verdi doktor da
buke-092022 neden önerilmiyor acaba