• Doğum
  • 5 Eylül anneleri ❣️❣️❣️

Kızlar 5 Eylül pazartesi inşallah sezaryen doğumum var. 38+0 oluyorum. Başka bu tarihlerde doğumu olan var mı neler hissediyorsunuz ben çok karmaşığım 2 buçuk yaşında kızım var ikisine de yetebilecek miyim kendim başıma halledebilecek miyim nasıl olcak nasıl biticek derken genelde de negatif düşünen bi insanım zaten pozitife çok odaklanamıyorum 🥲 inşallah herşey çok güzel kolay geçer üstesinden geliriz 🥲 birinci sezaryenim de biraz sıkıntılı geçmişti onun da etkisi var bakalım hayrolsun 🥲❣️❣️

KubraF bende 5 Eylül’de suni sancıyla doğum yapacağım ikinci oğluma Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin

KubraF bende 5 Eylül de sezaryen olucam 😊 rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsin bebislerimizi inşallah.. ilk doğumum olucak çok heyecanlıyım ama korkmuyorum son derece pozitifim 😊 poposunu ısırmak istiyorum oğlumun bı an önce 😁 hareket ettikçe poposu havada kaliyo çok gülüyorum. Sağlıkla gelsinler Kolay dogumlariniz olsun 🙏😊❣️

Esnatk amiiin inşallah hepimiz sağlıkla hayırla doğuralım inşallah genel anestezi mi olacaksınız

KubraF spinal düşünüyorum henüz konuşmadık ama genel beni korkutuyo. Uyanamiycakmisim gibi geliyo ne alakaysa. Bide uyanmasi ağrıları filan zormuş. O sebeple genel düşünmüyorum

KubraF bende 5 eylülde 38+0 olucam ama 9 eylüle gün verdi taşıyamıyoruö artık sıcaklarda çok fena keşke bana da 5 Eylül deseydi 🥲

KubraF genel deneyiminiz nasıldı zorlandiginiz şeyler oldu mu ya. Çok merak ediyorum bende nasıl olur diye. Birde bebeğimi hemen görmek istiyorum onun için de spinal olmayı düşündüm

KubraF benim de 6 Eylül 39+0 sezaryanım var ilk hamileliğim çok karmaşık duygular içerisindeyim heyecanlıyım bir yandan sağlıkla kucağıma alma stresi yaşıyorum her şey yolunda gider inşallah diye aşırı merak ediyorum bebeğimi 😍

KubraF merhaba ben de aynı şekilde pazartesi dediler ama , anestezi vs görmedi beni daha acaba bir de o işlemler ne kadar zaman sürer Devlet hastanesinde olacağım

Fatma-onal bana da aslında 12 Eylül dedi ama 5 eylüle ben çektim verdi doktor da

Esnatk aslında çok da zorlanmadım ilk ayağa kalkmakta çok zorlandım ama biraz panik atağım var olmasa bende spinal isterdim

Ahg inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ❣️

Brckose61 anestezi doktoru göremiyor zaten sadece kan tahlili yaptılar pazartesi direk gel dediler