Babylovebaby minnosanneyim çok teşekkür ederim canım uni baby hakkında bilgin var mı hem uygun fiyatları hesaplı temiz içerikli diyorlar
minnosanneyim Babylovebaby onu da önermiyorlar reklam içeren ürünlerin çoğu temiz değilmiş, eğer instagram adresiniz varsa habibe hemşire var onun temiz içerikli ürünleri paylaştığı storileri öne çıkanlarda var ordan bakabilirsiniz 🥰
Moonlight38 Hastanedeyken çocuk hemşiresi zeytinyağı önermişti, bebeğin altını değiştikten snra kullanıyorum ve gayet memnunum
Ozgeomur HappyMom sudocrem çok iyi geliyordu kızıma ikinci bebekte de bununla başlamayı düşünüyorum bakalım 🤗
ssssemaa anne96 zeytinyağından yapılıyor sanırım ama zeytinyağının asidik oranı özellikle yeni doğan bebeğe uygun olmuyor diye biliyorum; bi araştırın isterseniz
angela88 ssssemaa icirilmedigi takdirde hicbir yan etkisi yoktur zeytinyaginin hangi cesidi olursa olsun. dizemi 0.3-0.5 olan yaglar sizma yaglardir ve ek gida döneminde icirilmesi uygun, haricinde butun yaglar zeytinyagindan yapilir ve deriyi tahris etmeye uygun bir yag degildir
ssssemaa Ben mustella pişik önleyiciden memenun kalmadım . Hematon krem ve sudocrem kullandım memnun kaldım ama mühendisoglunu takip ediyorum temiz içerik konusunda. Bu kullandıklarımdan iyi gelse de sudocrem temiz içerikli değilmiş
minnosanneyim ssssemaa mühendisin oğlu genelde prim içerikli ürün paylaşımı yapıyor takip ettiğimiz fenomenlerin samimiyeti de kalmadı artık çok iyi incelemek gerekiyor 😊
angela88 anne96 sulandirip degil de limonla inceltebilirsiniz, ya da her banyo sonrasi zeytinyagini kullanip sonrasinda son suyunu döküp cikarabilirsiniz🙏🏼
ssssemaa Birazda pişik çocuğun yapısıyla alakalı ,iki oğlum oldu ikisini de hep yıkadım, özellikle yazın her kaka yaptığında yıkamaya çalıştım ;yine de hep pişik oldular hep kremler kullandım
ssssemaa angela88 öncelikle yanlış anlamanız için belirteyim tamamen öğrenmek için soruyorum; belirttiğiniz konu ile alakalı bir uzmanlığınız var mıdır? Açıkçası ben tahriş eder düşüncesiyle kullanamamıstım.
Mihrac HappyMom instagram da içerik ne diye bir hesap var orada Sudocrem ve mustelanın içerisinde yer alan maddeler yazıyor ve çok öneri mıyor. İsterseniz takip edin. Ona göre karar verin
Ozgebhb Ahuum aynen öyle ben de doğduğundan beri yıkıyorum güzelce kuruluyorum ya zeytinyağı ya da zdrave ( macır kremi) sürüyorum. Islak mendili bir kere yıkamadan doktor kontrolünde sürdüm yavrum pişik oldu azıcık 😖 en iyisi yıkamak güzelce kurulamak :)
damla-6992 Hiç pahalı kremler almayın derim. Sarı kantaron yagi kullanıyorum pamuk gibi yapiyo hiç bisey yok mis gibi kızımın popusu.