Btl2022 Daha doğumuma var ama "bir doktor bir kimyager (rahik-i mahtum) sayfasından almayı düşünüyorum
Onlyyou Semaaaa1 çol övdüler kardeşim bilemısrarla bunu almamı istedi sipariş verdim gelecek bugün yarın kılacağım artık yapacak bir şey yok tekrar para veremem her şey çok pahalı
Ahuum HappyMom annem bize bebeklerin poposunun her gün yıkatmayı öğretti. Ablamın çocukları dahil hiç pişik olmadı
ZeynepKaya27 Ahuum bende çişinde ıslak pamukla silip kakayı da yıkamayı düşünüyorum ama kışın hasta oluyorlar mı acaba dogal gazlı evde
Ozgebhb Ahuum aynen öyle ben de doğduğundan beri yıkıyorum güzelce kuruluyorum ya zeytinyağı ya da zdrave ( macır kremi) sürüyorum. Islak mendili bir kere yıkamadan doktor kontrolünde sürdüm yavrum pişik oldu azıcık 😖 en iyisi yıkamak güzelce kurulamak :)
Efulii HappyMom ben İva natura aldim pisik kremini piyadaki sudokrem mustela Bepanthol hepsi kimyasal içeriyorms bende icerik arastirmasi yaptm sampuan pisik kremi bebek yagi hep icerigi temiz ürünler aldm sizlerde araştırıp kafaniza yatarsa alabilirsnz🥰
Ozge bademomm paket açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var yalnız. Hala kullanıyorsanız kullanmamanızı tavsiye ederim 🌸
yalcinsevda_06 HappyMom Bepantol bence en iyisi herkes de memnun Ekim sonu doğum var stokladım şimdiden
vedakaplan Ben mustela tercih ettim daha kullanmadım pazartesi itibariyle kullanıcam umarım iyi gelir
Ahuum ZeynepKaya27 yanı cnm ıslak medil de kullan ve bepantol al ama günde bi kere popo yıkarsan zaten pişik olmaz sıcak suyla . Ben ıkı bebek büyüttüm.
Yakup_yesim HappyMom Audi crem çok çok iyi benim oğlum pişik olmistu nerdeyse bin liraya kremler aldık fayda etmedi ama bu birebir geldi
Fundaaaaa HappyMom ilk bebeğimde mustela set aldık hala musetela kullanıyoruz bunda da tabiki mustela devam
Aleynaceyhannnn Babylovebaby ben yenidoğan şampuanını ve pişik kremini aldım memnun olanlar vardı tavsiye üzerine aldım
minnosanneyim Babylovebaby ben sebamedin şampuanını almıştım ama pişman oldum içinde petrol türevi varmış bebeğim henüz doğmadı onu kendim kullanıp babys green in şampuanını almayı düşünüyorum 🙇🏻♀️🫤
Babylovebaby minnosanneyim çok teşekkür ederim canım uni baby hakkında bilgin var mı hem uygun fiyatları hesaplı temiz içerikli diyorlar
ZeynepKaya27 Ahuum çok teşekkürler ben pişik için değilde hasta olur mu diye merak ettim :)) yıkamayı daha sağlıklı buluyorum 🥰