minnosanneyim ssssemaa mühendisin oğlu genelde prim içerikli ürün paylaşımı yapıyor takip ettiğimiz fenomenlerin samimiyeti de kalmadı artık çok iyi incelemek gerekiyor 😊
gamzebngaa_dmr HappyMom sudocrem tek geçerim kızımın yanan poposuna iyi gelen ve bir gün içinde o pişiği yok eden tek krem şimdi tekrar hamileyim bu bebeğimede onu aldım hatta stok yaptım malum fiyatlar hemşire bir arkadaşım önermişti kaç yıl oldu hala kullanırım 👍
3melekannesi_ Sudocrem ve travazol ama haftada 2 kere az kullanmak lazım taravazol kortizon olduğu için deriyi inceltiyor
minnosanneyim ssssemaa antifenomeni takip ediyor musunuz bilmiyorum ama orda görmüştüm bende mühendisin oğlu ile ilgili şeyleri bende çok anlamıyorum ama habibe hemşire diye biri var kendi de hamile o araştırıyor genelde hatta sizin istediğiniz markaları da araştırıyor isterseniz oraya bakabilirsiniz :)
ssssemaa angela88 öncelikle yanlış anlamanız için belirteyim tamamen öğrenmek için soruyorum; belirttiğiniz konu ile alakalı bir uzmanlığınız var mıdır? Açıkçası ben tahriş eder düşüncesiyle kullanamamıstım.
angela88 ssssemaa uzmanlik demeyelim ama zeytin tarlalari olan senelerdir bu isi yapan biriyim ailecek en iyi yagdan asiditesi yani dizemi en yuksek yaga kadar bilgim oldugu icin yazdim 🌸 Zeytin cekirdegi ne sekilde sıkılırsa sıkılsın sizma veya soguk sikim gibi dizemi yuksek kabul edilen (0,7 ve üstü) ve tadi acilasan bir yag olmasina ragmen cildin ph ina zarar vermez
ZeynepKaya27 Ahuum çok teşekkürler ben pişik için değilde hasta olur mu diye merak ettim :)) yıkamayı daha sağlıklı buluyorum 🥰
35-altinkalp Kızlar benim ilk gebeliğim ve sürekli araştırıyorum Instagram da @mühendisinoglu diye bi sayfa var ordan kullanacağınız ürünün içeriğine mutlaka bakın küçük bir tavsiye 😇 kitapçığa tıkladığınızda kategoriye göre hepsini görebilirsiniz.
Mozcann Bepanthol baby - mustela - kantaron yağı Bunları değişerek kullanıyorum 4,5 aylık şu zamana kadar pişik olmadı çok şükür
4cocukannesi HappyMom sudocrem ben güneş kremi olarak kendi cildime uyguluyordum şimdi bebeğime pişik kremi olarak kullanıyorum
Trabzonliveasabi Kozmetik türü birşey kullanmıyorum sonuçta özel bölgesi ve çok daha dikkat edilmeli diye düşünüyorum. Piyasadaki herşey binbir katkılı. Bu yüzden zeytinyağlı yada kantaron yağlı balmumu sürüyorum anında iyileştiriyo ve sağlıklı 🫶🏻
Efulii minnosanneyim bende size prema ve onun anneligi diye bir sayfa var canim onu tavsiye ederim harika içerikleri var
prens_annesii Sudocrem den başka pişik kremi iyi gelmiyor bize sürüyorum ertesi güne hiç eser kalmıyor .