Melikekader1 Ormanmeyvelii offf yemin ederim aynen ya böyle söyleyince yatarak yada riskli olan gebelere haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ama cidden 36+4 epey ağırlaştım rabbim kurtarsın hepimizi
Benimennembirmelek vesilece valla cnm bende aynı şekilde haraketlerini çok özliycem aynı şekilde adet olmamakda harika bişey 😂ben bide hamiledir o sıfatını çok özliycem daha yeni gelin hemde hamile olduğum için beni el üstünde tutuyolardi 😂 hamiledir o yapmasın hamiledir şunu alalım v.s😂
gozdeyagci vesilece kendi özelliklerimden adet olmama, bebeğin konuşurken pıt pıt yapması, panda gibi yuvarlanmam 😀 şu hamilelikte sadece sıcaklarda yaşadığım işkenceyi özlemeyeceğim.
Deletedmom_7 3bebeli1kedili vay be ne güzel kırk bin kere maşallah 🧿 🧿 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 ya bir sorum olacak tek gebelikte bile bazen sıpa hareketleri ile karnımı deliyor 😂😂 hep böyle çoğul gebeliklerde merak ediyorum durum nasıl oluyor diye 😂
3bebeli1kedili Deletedmom_7 aminn aminn Allah razı olsun canım benim 🤗 valla sürekli içerde birbirini tetikleyen minnaklar var biri tam rahim ağzının üstünde kızlar makat geliş dedikleri pozisyonda aşağıdaki vurmaya başlayınca üstte olan kızım onu tekmeliyor onlar hareketlenince erkek vurmaya başlıyor 😂 içimde ufak çaplı bir kreş var ama en çok zorlayan aşağıdaki bildiğiniz popoma popoma vuruyo hatta bunu yazarken bile vuruyor iki gündür aşırı hareketliler ben de inat ettim doğurmayacağım sizi istediğiniz kadar vurun diyorum daha şiddetli tekmeler yiyorum 😂 iletişimimiz mükemmel boyuta ulaştı 🤪 27+5 olduk bari diyoruz hani 30 haftalık olsunlar ama benim niyetim 32+4 doğum günümde doğurucam sizi bana doğum günü hediyesi olacaksınız ama onların planları başka sanırım 🫣 rabbim her isteyene hayalini kurana nasip etsin inşallah sizin minnoşunuz da sağlıkla sıhhatle gelsin ❤️🤲🏻
Ziynet4459 Ormanmeyvelii bi an kendimi gördüm😂😂😂 bitmek bilmeyen mide bulantılarımı özellikle hiç özlemiycem
Xxz vesilece doğurdum ya hicbirseyini özlemiyorum. Ha bazen böyle canım isteyip eşimle dışarı cikiyodum onu özlüyorum safece o da daha yeni anne olduğum için heralde cikamiyorumm bir sürü eşya bebeği nerde emzircem sorunu var. Sadece gezmeyi özledim hamileliğin hicbirseyini bir daha istemiyorum özlemiyorum 😁😁😁
_ipek_Ayaz_ vesilece Bende En çok hareketlerini özleyeceğim Ve ailem tarafından şımartılmayı😂 Ama bebeğimi de çok özlüyorum 😍 inşallah hemen arkasından yine hamile kalırım da Yine Yaşarım aynı güzellikleri🙏
Deletedmom_7 3bebeli1kedili amin inşallah tek çocukla bile böyleyse sizin içerde iç savaş olmasına şaşırmamali 🤭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin minnakları🤗❣️
eesraa23 vesilece Esiminnnnnn herseyime evet demesine tamam demesine, herseyime yardim etmesine, cok cok asirii masaj yapmasina😂 ve aslaaa kiyamaz dogumuma cok azkaldi 40+6 oldum bunlari ozluyecem baska hic bsy degl😅😂
Reyhosunannisi Kara77 kaçıncı haftadasınız biz 19 haftalık arada hareketlerini hissediyorum ama hıçkırıklarını hissedemedim
Kara77 Reyhosunannisi 24 haftalık olduk biz 😍 pıt pit atıyor arada hickirikmis ben minik minik.tekme atıyor sanıyorum
TGBDMRLP Sanırım herkesin her bir ağızdan “ çok iş yapma, bosver ,kendini yorma , hep.dinlen ” demesini özleyeceğim. Sakin geçen gecelerimi özleyeceğim
Qnl vesilece hiç bişeyiniiiiiiii :) yeterki sağlıkla zamanında bi dogurayımmasla özlemicemmmmm. Hayatımın sınavını veriyorum sanki :(
Fundaaaaa vesilece hiçbirşeyiniiii ilk hamileliğimde çok özlemiştim hareket etmesini onu hissetmeyi falan ama bu bebiş çok zor bir bebiş mafoldum bu sefer kanamalarım oldu yatağa mahkum kaldım resmen kaybedicem korkusu falan bünyemde zaten sağlam değil geberdim gerçek anlamda biran önce kucağıma alıp mis kokusunu içime çekmek istiyorum ve asla göstermediği yüzünü görmek istiyorum 🥲❤️