Mello29 vesilece Daha 12. Haftadayim ama hamileligin hicbir seyini özlemiycem gibi hissediyorum sadece güzel tatlı doktorumu her hafta görmeyi özlerim.
yalcinsevda_06 vesilece galiba ben en çok bebeğimin karnımdaki hareketlerini özlicem düşüncesi bile hüzünlendiriyor beni ya az da kaldı doğumuma 😥😥😥
Scentburcu vesilece sağlıkla al inşallah kucağına canım 🙏🏻 Bende zor bir hamilelik geçiriyorum aynı şekilde en en çok özleyeceğim şeyi tekmeleri 🥹
Busra986532 Hamileyim diye eşime naz yapmalarımı özlicem 🥳 Doğum yapınca da sütüm gelmiyor diye naz yapmalarıma geçerim artık 😁
Gizemkly vesilece hiç birşeyini özlemem heralde 31. Haftamdayim rahat rahat tuvalaete gitmeyi bile özledim hoop diye yataktan kalkabilmeyi özledim tuvalaete gitmek yataktan kalkmak bile lüksmüş farkedememisiz :)))
pheobebuffay vesilece adet sancısından her ay yatak döşek olurdum ilaç bile fayda etmezdi o ağrıyla işe giderdim 3 aydır kafam rahat belki en fazla bunu özlerim tabi doğumda acısını çıkarır bu rahatlık😂
Kara77 Reyhosunannisi 24 haftalık olduk biz 😍 pıt pit atıyor arada hickirikmis ben minik minik.tekme atıyor sanıyorum
Ebrarabla_06 vesilece hareketlerini canım benim bide eşimin olan ilgisini ve karnımı sevmesini özleyeceğim galiba bide regl olamamayı