senaerrtugrul0812 regl olmamayı ve normalde peş peşe yesem içsem midemin bulanacağı çok alakasız bazı yiyecekleri ve içecekleri canım çektiği için midem bulanmadan yemeyi özlerim 🤪
Kara77 mhrmom aa böyle karnında pıt pıt arada olan şey hıçkırık mı😢😍 hani böyle tekme gini ama değilse minik minik
Reyhosunannisi Kara77 kaçıncı haftadasınız biz 19 haftalık arada hareketlerini hissediyorum ama hıçkırıklarını hissedemedim
Kara77 mhrmom ben bir türlü yakalayamadim😂 tlfnu elime alınca sanki hisseder gibi duruyor bırakıyorum başlıyor 🤭
Hilalblmn mhrmom hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz bende biseyler hissediyorum normal hareketlerinden farklı olarak ama hıçkırık mi bilemedim
DidemDnnz vesilece ayyy ben de pıt pıt hareketleri, hamile giyimi ve hamileye gelen ilgi alakayı çok özlicem yaaaa 😂
Papatya1997 vesilece ayyy reglı olmamak çok guzelmıs kaşık agrısını çekmemek müthişşş bırde bebısın haretlerını çok özlerim heralde suan 27 haftalığım Insallah sağ saglım kavuşursun bebişine 🙏🙏
Guzelhayat vesilece Ben dünyada nadir regl olmayi seven insanlardanim acayip rahatliyorum.hamileliyin ise hicbirseyini ozlemiycem ağrıdan başka birşey hissetmiyorum.yavrumu kucagima alayim yeter
Rumeysilam vesilece Yiyorsun yiyorsun amma göbeğim çıkacak derdin olmuyor, en çok özleyeceğim şeylerden biri rahatça yemek hehehhe