Bebeto01 Sevalzeybekoglu ben boyattım 3. Aydan snra sorun olmuyor ama dibine girmedim ombre yptrdm bn
Nidakorkmaz Sevalzeybekoglu boyadım hiç bir şey olmuyor. Sonuçta lavaboyu temizlediğimiz cifte domestosta kimyasal. Gerçekten duyar kasanları anlamıyorum. Elini hamileyken deterjana değdirmeyen var mı da saç boyatmayınca bişey olmaz diyorlar
Hilolosko Sevalzeybekoglu ben bitkisel boyayla boyadım etrafımda ne kadar tanıdığım varsa onlarda boyamıştı hamileyken hiç bişey olmadı
Kadir4725 Sevalzeybekoglu bn 3 aylık Ken boyattım iki maske üst üste kattıp boyattım yinede kokusu vardı şimdi 7 aylığım çok şükür sıkıntı olmadı
Avcib Sevalzeybekoglu valla ben boyatmadim ama doğumdan sonra boyatacagim kendimi toparlayıp bomba gbi olmalı icin😀
Tuaesug Sevalzeybekoglu iki kere dip boyası yaptırdım sadece komple boyatmadım boyü kokusuna maruz kalmamak için
Aylin355 Sevalzeybekoglu 1 buçuk aylık hamile falandım tatil dönüşü saçım aşırı açıldığı için boyadımm
1233466777 Bebeğimden önemli değil beyazlarım var ve doğum sonu boyamayı düşünüyorum saçımı kestirdim sadece
mucize_bebekk Sevalzeybekoglu saç kestirmeyin demeleri hurafe olabilir belki evet ama boyatma kısmı hurafe olamaz yani alakası bile olamaz sonuçta kimyasal o yüzden yaptırmayın diyorlardır
Daffyy Ben ilk hamile olduğumu bilmeden boyadım hatta iki üç kez. Öğrendikten sonra da üç ayı geçince doğal boyalar var. Kokusuz ve gebelik için içinde zararlı kimyasal barındırmayan. Hiçbir sıkıntı yaratmıyor.
Tatlimm 2.gebeliigim ilkindede boyattim bu hamilelugimdede boyattim dogal boya ile tabi ama yasli teyzeler gibi gozukuyodum tepem bembeyaz mecbur kaldim
Elizsmom Sevalzeybekoglu bence doktorunu değiştir. Böyle nir yorum yapması enteresan. Sayısı bilimsel makale vqr bende düşündüm boyamayı kuaförler bile kabul etmedi boyamayı sorumluluk almadılar.