Elizsmom Sevalzeybekoglu boyamak kimyasal saç derisinden emiliyor kana karışıyor bu 1. Ayrıca solunum yolu ile de dolaşıma xararlı kimyasallar geçiyor. Boyayacaksan bile 3 doktor onayı al bence.
immos Elizsmom ben boyatmadım normalde de boyamıyorum zaten de merak ettim evde kimyasalsız, kokusuz temizliği ne şekilde yapıyorsunuz ?
Nurercan Sevalzeybekoglu şimdiki organik boyalarda bike kimyasal var. Hiç dipten boyatmadım. 10 senedir beyazlarım olmasına rağmen. Neyseki belli olmuyor 👻
Gmzttran_1 Eyll06 benim de aralıkta aynı şekilde dibim baya geldi rahatsız ediyor mu evet ama boyamayın diyorlar sizin de konuştunuz üzere turuncu bi de sarı olsa ombre gibi durudu ama yapcak birşey yok 🤷♀️
Melokrks Sevalzeybekoglu Saçını kesersen şöyle olur böyle olur derler o hurafe ama kimyasal bir seyin zararı hurafe olamaz bence zararlı çünkü belli yani doğunca boyatın ben öyle yapacağım
gzde28- benim doktorum hamilelik sütesince boyatmamamı söyledi beyazlarım çok ama bebeğim için dayandım boyatmafım 35+4 teyiz
Dilenkk Anlamıyorum bu insanların agresif tavırlarını. Sen saçını boyatmiyor olabilirsin ama boyatmazsan ölmezsin gibi saçma sapan bir yorum da yapmayın artık. Bırakın herkes cocugunu sizden daha iyi düşünür. Doktor onay vermiş hala burada yok onun bi tanıdığının çocuğuna şu olmuş bu olmuş vs… Ben 6 ay bekledim bu hafta boyatacagim doktorum onay vermişti zaten. Beyazlarım çok fazla o yüzden buraya kadar dayanabildim.
Elizsmom immos valla herkesin aynı lüksü olmayabilir tabi ama ayda 1 kez kadın geliyor. Haftada 1 de annem veya kız kardeşim yapıyorlar. Kaldı ki kimyasalları zaten evine çok sokan biri değilim.
Sonys Dilarey işin gücün yok belli ki 😄 Biraz okuyun araştırın edep üslup öğrenin kendinizi geliştirin. Lakin buradaki her bireyin en hassas dönemlerini paylaştığı şu platformda haddinizi aşmayın. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin .
mommytobe_ Dilarey niye bu kadar sert bi sekilde tepki gosterdin ki? Ben de seninle ayni fikirdeyim hamileyken sac boyatmak kimyasal oldugu icin bana da dogru gelmiyor ama bu konusma ne bileyim biraz sert gibi
HavvaSonmez03 mommytobe_ aynen bende katılıyom kız sadece bi soru sordu hazırda beklermiş gibi hemen şakk yapıştırdı cevabı saç boyatmak tabikide zararlı “hadi boyat da gör ne olduğunu” bu Nası bi cümle ya düzgünce cevap veremiyo bazı insanlar yazık gerçekten
Nazerin 7 ayımı bitiriyorum Allah’ın izni ile doktorum boyayabilirsin dedi açıcı kullanmadan tek renk boyuyorum her dipi geldiğin de öjemi de sürüyorum makyajımı da yapıyorum.Ve harika mutlu hissediyorum.İlk hamileliğim de saçım 3 renkti sarı renk kına ve dip rengim psikolojik olarak çökmüştüm her aynaya baktığım da kendimi teselli ediyordum bebeğim için dayan bu ay geçsin bu ay geçsin az kaldı doğuma sütümü de veriyim birkaç ay. Saçını kestirme bebeğin ömrü kısalır hurafesi ne de çok inandırılmıştım. Nasıl atlatabildim o dönemi kendimi iyi hissetmeyerek bilemiyorum. Şuan 3 ncü hamileliğim bildiğim tüm hurafeleri inançları bıraktım bir kenara kestim de boyadım da organik boyalar la.Bence fazla kasmamak gerek hele benim gibi pinbirikli biri yazıyorsa bunları.Tadını çıkarın doktorunuz ne derse onu uygulayın tabi. Ama kendinizi ve psikolojinizi de önemseyin.Daha mutlu ve iyi hissederseniz vuran sancılar da kasık ağrıları da bulantılar da biraz olsun gözünüze gelmez.sevgiler🌸
Madameatalay Sevalzeybekoglu ben ilkinde 16. Haftdan sonra boyattım organik boya ile. şimdi yine hamileyim 7 haftalık bekliyorum ki boya zamanım gelsin☺️
Aysebazt Sevalzeybekoglu bir sağlıkçı olarak şunu söyleyebilirim dip boyası yapılmaması gerekiyor.en doğal içerikli boyada dahi kimyasal var.bu seçim tamamen size kalmış ben 9 ay boyunca iki kez boyattım sadece hem biraz vicdan yaptım hem de tükettiğimiz her şeyin de sağlıklı olmadığını düşündüm ve boyle karar aldım.yanı yüzde yüz organik besleniyorsan boyle şeyleri önemsiyorsan boyatmaman gerekir seçim senin
_mira_2022 Sevalzeybekoglu Öyle hamileler var ki beden hamilelik konusunda hasatırlar onun için kokusu kimyasal madde çocuğa zarar vere bilir 9 ay bekle boyatmasan da yani bir şey olmaz çocuktan önmeli değil sonuçta ben boyatmıyorum çünki doktor olur desede boyatıktan sonra neler olacağını bilemeyiz bebeğim daha önemli onun için biraz bakımsız gezekte olur😊🙏
3melekannesi_ Sevalzeybekoglu 3 . Yu dogurcam hepsindede boyatmış hatta bu sonuncuda 4.5 aylikti actirdim baya uzun sürmüştü 4 ayı geçerse bisey olmaz
GoktugAlp Sevalzeybekoglu yeni duştan çıktım canm boyattım gayette iyiyim beyazlar psikolojimi bozuyor