43serife 3prens71 bugün doğuma hazırlıklı gitmiştik ama kilo alımı iyi olduğu için pazartesiye bıraktı artık doğumu geçen hafta az almıştı kiloyu yine öyle olsaydı bugün alıcakti doğuma
3prens71 43serife bnde yarın sanki Pazartesiye kalıcam gbı hıssedıyorum ama bı taraftanda sancılar başladı gbı hıssedıyorum adet sancısı gbı kasık ve bel agrılarım arttı
sherwoodTR 34+4 den selamlar 🤗 muhtemelen Eylül annelerinin sonuncusu ben olacağım. Doktorum tahmini sezeryan doğumun 30 Eylül dedi.😊
43serife 3prens71 benim de evde oluyor gibi ama nst ye girince tık yok doktor çok güzel diyo hep hayırlısi artık bugün için kendimi hazırlamıştım doğuma baya ama günler geçmiyor sanki pazartesiyi nasıl getirirm bilmem
Zey-nepp Mavidunyamm sürekli ishal olacakmış gibi karın ağrılarım oluyor. Çatı kısmında yürürken vs ağrım oluyor:) son günlerim rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah 😇
farahinannesi Bizde z39 olduk. Ama doktora kalırsa 37 yiz. Küçükmüş bebeğim. Kimin hesabına göre gelicek bende anlamadım
Mavidunyamm ebrulegarci canım gittim hastaneye kilosunu sordum 2 buçuk dedi 🙄 bende az değil mi dedim yok bebeğin küçük dedi 🙄
ebrulegarci Mavidunyamm 35+5 de gittim 2.550 kg şuan kaç haftalık oldun 36+5 mi ? bende 13 de gideceğim bakalım bende bi değişiklik oldumu ona göre haberdar ederim bizim haftalarda olan 3 kg oluyor 🤷🏻♀️ neyse sağlık olsun