ebrulegarci Mavidunyamm 35+5 de gittim 2.550 kg şuan kaç haftalık oldun 36+5 mi ? bende 13 de gideceğim bakalım bende bi değişiklik oldumu ona göre haberdar ederim bizim haftalarda olan 3 kg oluyor 🤷🏻♀️ neyse sağlık olsun
Mavidunyamm ebrulegarci Evet bana 2 buçuk civarı dedi bişey anlamadım az geldi kilosu 😔 ben 3 bekliyordum
Nrglesim2 Mavidunyamm 36 günümüz kaldı bizimde ekimin ilk haftası görünüyor ama belli de olmaz belki bende Eylül annesi olurum sağlıcakla kavuşalım da 💙
ebrulegarci Mavidunyamm bugün hastaneye gittim 37+1 günlük 2850 kg di haftaya birdaha gideceğim siz ne zaman gireceksiniz
Derya-31 Mavidunyamm beraberiz desene 🤭😍bende 36*2 hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻 ben daha muayene olacam bakalım artık😇
Mavidunyamm ebrulegarci Bana cuma günü 2 buçuk kilo dedi. 36+6 ydim. Cuma günü tekrar gidicem bakalım ozele gidicem bu sefer
Sevvalltnc Merhaba anneler bizde 36+2 olduk oğluşumla biraz minigiz 2300 oldugumuzu söyledi doktor bu iki hafta yumurtaya ete ağırlık verip kilo alıcaz inşallah 22 sine sezeryan tarihi verdi doktorumuz biraz korku heyecan var günler nasıl geçiçek bakalım 🥹