Mavidunyamm eyuphaneylul1422 Ben yavas yavaş yapıyorum valla napim dünden beri yatak odasıni temizliyorum bide hava sıcak olunca 😰😰
Mavidunyamm ebrulegarci canım gittim hastaneye kilosunu sordum 2 buçuk dedi 🙄 bende az değil mi dedim yok bebeğin küçük dedi 🙄
2001 Bsrabzks benimde öyle 36 haftaya giricem sarı beyaz gibi akıntım geliyo katı acaba belli süre sonra benimde nişanımmı gelicek onunmu habercisi bu akıntı
Bsrabzks 2001 benim beyaz değildi canım sarıydı ve akıntıdan da koyuydu benzetmek gibi olmasın ama jole kıvamındaydı
DamlaPlt 35+5 yarın Ntsye gireceğim ve kilomuzu öğreneceğiz😍 normal doğum düşünüyorum o yüzden doktorum tarih veremiyor bakalım kızım ne zaman gelmek isteyecek 🥰💕
Feyzus Mavidunyamm sona doğru yaklaştıkca korku basmıyor değil bendede🤣 benimki hala dönmedi bakalım artıkk
Feyzus Bsrabzks dün bendede aynı şekilde oldu sanki içimden birşey boşalıyor gibi ayaktaydım ama benim ki şeffaf renk normal akıntı gibiydi öyle de olabilir mi ki?
De25 39 haftalığım normalde ama ultrasyonda 38 küsür çıkıyor bebek kanala görmeye çalısıyor ağrım çok nisanın az da olsa geldi sancim da var ama yeterince açılmam yok artık gelsin istiyorum bakalım
miroski_22 Mavidunyamm benim kızım gelmek istemiyor bir türlü bizde anlayamadık bugün nişanım geldi sancı bekliyorum bakalım 😂😂