Setis 15. Haftamda doğumun 10 kasım demişti ama benim kuzular beklemedi tabi ❤
    Selcannnn kaçıncı haftada doğum yaptınız valla ben 33+4 haftalık hamileyim şuan hani henüz denmedi bişey su zaman dogumunuz olur gibisinden devlet hastanesine gidiyorum belki de ondan
      36+0 dayız doktor yarin söyleyecek 😊 bu zamana kadar hiçbirşey dememisti
        Selcannnn sorym bari oy maşallah Allah'ım hayırla büyütsün inşallah kurban olduğum sağlıklarını versin 🤲🏻🤗 suyunuz mu geldi Allah'ım birde heyecanlıyım yani hem korku hem heyecan sezeryan nasıl yani korkulacak biseyi var mı 😌
        Ginkgo aynen devlette 36 ya kadar bişey demiyor galiba bilemiyorum hani soylesede ikiz bu 😀 ne zaman geleceği belli olmaz Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 ama insan heyecanlaniyo bı yandan korkuyo ne bilim yani değişik duyguya giriyosun
          Setis
          Amin insallah saglikla gelsin hepsi. Kontrollerde bi aksilik yoksa zaten bekliyorlar.
          Bi aksilik olsa soyler sana hani soyle bi durum var erken gelebilir vs diye
            Ginkgo benim 30 haftalıkken açılmamış vardı hastanede yattım 5 gün işte şuan 33+4 olduk yatıyorum o yüzden dedim ciğer geliştirici ve magnezyum verdiler ondan dedim erken geleceklerdi duayla ilaçla durdurdular bin şükür
            Setis Bana 7 haftada doğum tarihini söyledi doktorum.tarih vermek üçin biraz erken diye düşündüm ama kuzenimde aynı dr da doğum yaptı onun da ikizdi dr un söylediği tarihde doğum yaptı :)
              Meryemim çok iyi ya valla yok bana demediler bişey benim sormam gerek galiba devlet hastanesine gidiyorum belki de ondan
              Ginkgo hadi Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım yani hani bebislerini gör bence derim ben tabi o psikoloji farklı olur gene nasıl hazır hissederseniz kendinizi kaç haftaliksiniz bu arada
                Setis
                Ya epidural yapan herkes cok öneriyor. Hic korkulacak bisey yok, biraz heyecan yapıyorsun o da normal diyorlar. Sürekli seninle konuşuyorlar zaten dediler. Dogumun oldugu gun 37+0 olacagiz insallah😊
                Yine de insan bi acaba mi diyor. Sonrasi cok rahatmis emzirme ilgilenme vs kolay oluyormuş.
                Hakkimizda hayirlisi bakalim nolcak
                  Ginkgo hayırlısı olsun aynen öyle hiç korkulacak bişey yok diyolar bende sormuştum bı kaç kişiye Allah'ım hayirlica almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤗🤲🏻
                    Setis Amin insallah hepimize guzel dogumlar nasip olsun🤗
                    Ginkgo canım benim ilk kızımı epiduralle yaptım ikizleri de öyle düşünüyorum kısmetse çok rahat hem de bebeklerinin doğduğu anı görüyorsun ayılmak için uğraşmıyorsun hemen bebeğini emziriyorsun 😍 Hatıralarım depreşti çok güzel bir duygu Rabbim tekrardan benim ikizlerimi de sizinkileri de öyle güzel duygularla kucağımıza alamamızı nasip etsin