Doğumla ilgili kaçıncı haftada doktor bilgi verdi size acaba
İkiz anneleri
Setis 15. Haftamda doğumun 10 kasım demişti ama benim kuzular beklemedi tabi ❤
Setis 33+3 de dogum yaptim tatlim bugun 6. Gün dogum yapalı sen sormadan söylemez devlet hastanesi sen sor kuzum
36+0 dayız doktor yarin söyleyecek 😊 bu zamana kadar hiçbirşey dememisti
Setis biri 1500 digeri 1390 di
Kizlar pazartesi dogum kismetse. Doktor genel mi epidural mi o gun konusuruz dedi. Biraz dusunceliyim. Ne diyorsunuz ikiz anneleri olarak😕
Setis
Ya epidural yapan herkes cok öneriyor. Hic korkulacak bisey yok, biraz heyecan yapıyorsun o da normal diyorlar. Sürekli seninle konuşuyorlar zaten dediler. Dogumun oldugu gun 37+0 olacagiz insallah😊
Yine de insan bi acaba mi diyor. Sonrasi cok rahatmis emzirme ilgilenme vs kolay oluyormuş.
Hakkimizda hayirlisi bakalim nolcak
Ya epidural yapan herkes cok öneriyor. Hic korkulacak bisey yok, biraz heyecan yapıyorsun o da normal diyorlar. Sürekli seninle konuşuyorlar zaten dediler. Dogumun oldugu gun 37+0 olacagiz insallah😊
Yine de insan bi acaba mi diyor. Sonrasi cok rahatmis emzirme ilgilenme vs kolay oluyormuş.
Hakkimizda hayirlisi bakalim nolcak
Ginkgo canım benim ilk kızımı epiduralle yaptım ikizleri de öyle düşünüyorum kısmetse çok rahat hem de bebeklerinin doğduğu anı görüyorsun ayılmak için uğraşmıyorsun hemen bebeğini emziriyorsun 😍 Hatıralarım depreşti çok güzel bir duygu Rabbim tekrardan benim ikizlerimi de sizinkileri de öyle güzel duygularla kucağımıza alamamızı nasip etsin