benkosarim Ebrugkhn bana sordular o yüzden dedim yani uzmanlıklarına göre fiyat verdiklerini söyledi öğretim üyesi ise eğer daha pahalıymış
Ebrugkhn benkosarim bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim yarın tekrar arayıp bi detaylıca sorayım bakalım ne diyecekler
Sedaayt benkosarim bende bahçelievler medipol ile görüşmüştüm doktoru sorup sezeryan için 7800 lira dediler. 2 ay öncenin fiyatı
Deletedmom_6 Esrakky 5 ay önce 7bin tlydi ve daha zamlanmamıştı şimdi 8-9 olmuştur Ben sigorta yaptırdım 3200 tl gibi bir şeye oldum
Kubra_miray_szr Arzu21 sonunda elazığlı gördüm 🤗🤗benim anadoluda 10 gün önce sordum özel odayla 5 bin diğer odayla 4 bucuk Medilinede 5 bin diye duymuştum arkadaş medikalde özel kilinige gidiyor 6 buçuk bin felan demişler inşallah eylül ayı bitmeden zam gelmez
Arzu21 Kubra_miray_szr ayy inş gelmez zam bu fiyatlar bile fazla ama yapacak bişey yok🤷♀️ Bunlar normal doğum ücreti mi yoksa sezeryan mı bilginiz varmı benim doğum kısmet olursa aralıkta olacak🤰🏻👼🏻
Tunurr Esrakky izmit özel Konak hastanesi 7750 lira sezeryan 6750 normal doğum ücreti ikinci doğumum olduğu iÇin sezeryan olacağım içerisinde doğum sırasında fotoğraf çekimi ve albümü, kapı süsü bebek yatağı süslemesi de var
Kubra_miray_szr Arzu21 figen hanıma çok güzel doktor 🤗🤗 canım dediklerim sezeryan ücreti 12 ağustosda sorduk bu fiyattaydi 3 hafta içinde değişmemişse iyi 🤗 perşembe tekrar gideceğim sorarim hastaneye
Arzu21 Kubra_miray_szr ben doğurana kadar bu fiyatlar kesin kalmaz😂 ben de fethi hanaya gidiyorum sizin yakın o zmn doğum sağlıkla kucağınıza alırsınız inş🙏
mira_elifada Esrakky Yaa ciddimsn hangi doktor bn Gülnur hocayı sordum sezeryan 8 bin 500 yatak ucreti 3 bin 500 dediler
Esrakky mira_elifada İmkansız canım gulnurda metrolifde degılmi ? Hastanede dogum ucreti sabıt sezaryan 4000 yatak 550
Ahsenmom prematureannesi_ Evet geliyormuş, gelmiyor diyen hastaları oldu ama bilemiyorum yaşayıp göreceğiz
mira_elifada Esrakky canım gulnura birebir sorduk tabi bu dediğim sgksz ama sgkli arada 2 bin olsun yine bı sor istersen
mira_elifada Esrakky geçen sene abimin eşi orda doğum yaptı oda için bin lira verdi sancı odası için 500 liramı ne verdi oda normal doğum du 😄 sgksz normal doğum 6 bin iki üç ay önce amcam kızı doğurdu orda