nonparisienne Standart doğum (normal sezaryen fark etmez) 7000₺, normalde epidural sezaryende spinal anestezi olursa ekstra 1200₺, bebeğin genel testleri (işitme, kan vs) 1000₺ daha, yani 9-10bin gözden çıkıyor. Denizli Özel Sağlık
Twinsgirls Avrasya hastanesi normal doğum 8 bin zorunlu sezaryen 9 bin benim ikiz olduğu için+1.500 sezaryenle olacak 10.500 herşey dahil 🫤
gorky Kocaeli Konak hastahanesi 7bin sezeryan 750 genel anestezi parası . 7bin içindede 2gün kalma , doğum fotoğrafçısı doğumda ve doğum sonrası fotoğraf çekimi var
mommysbrids Esrakky 6 bin simdilik ama yarin yani 1 eylul itibari ile zam gelecek ne olur bilemiyorumm
bir_pasa_annesi Esrakky ay süper o zaman 😆 bende öyle istiyordum çünkü oğlumu bırakacak kimsemiz yok eşimle yanımda kalırlar
mira_elifada Esrakky canım gulnura birebir sorduk tabi bu dediğim sgksz ama sgkli arada 2 bin olsun yine bı sor istersen
mira_elifada Esrakky geçen sene abimin eşi orda doğum yaptı oda için bin lira verdi sancı odası için 500 liramı ne verdi oda normal doğum du 😄 sgksz normal doğum 6 bin iki üç ay önce amcam kızı doğurdu orda
minik_koala_ve_annesi Esrakky 8500 tl dogum parasi hangi sekilde dogurursan dogur ama zam geldi dogumu bilmiyorum suan kac oldu 65 gun sonra ogrencem
Jatice elif2704 Benim detaylı cektirecegim haftalarda doktor tatile çıkmıştı 3 haftalığına, doktorum başka klinik önerdi orda yaptırdım, Avicenna ile aynı fiyattı 1000tl.
elif2704 Jatice teşekkürler bende Belgin hanıma gidiyorum ve bayıldım muhteşem bi doktor doğuma kadar onla devam etcem
Sedaayt benkosarim bende bahçelievler medipol ile görüşmüştüm doktoru sorup sezeryan için 7800 lira dediler. 2 ay öncenin fiyatı