bir_pasa_annesi Esrakky öyleyse iyi valla cnm ya Acaba onlar tek kişilik mi çift kişilik mi oluyor odalar
Kubra_miray_szr Arzu21 sonunda elazığlı gördüm 🤗🤗benim anadoluda 10 gün önce sordum özel odayla 5 bin diğer odayla 4 bucuk Medilinede 5 bin diye duymuştum arkadaş medikalde özel kilinige gidiyor 6 buçuk bin felan demişler inşallah eylül ayı bitmeden zam gelmez
nevzatbaskomser Jatice Ay ne kadar pahalılanmış. 2018de esenler avicennada isteğe bağlı sezaryen oldum 1800 vermiştim her şey dahildi içine
Ebrugkhn benkosarim Bahçelievler medipolden 8.600 istiyorlar zorunlu sezaryene. Aynı hastane halbuki niye bu fiyat farkları ya
benkosarim Ebrugkhn doktor farkıdır doktorunuz profesör falan olabilir doktora göre fiyat çıkarıyorlar
mirage333 Esrakky valla helali hoş olsun dedim ben hastaneden cıkinca verdigim paraya. Onceki gece 2.5 gibi suyum geldiginden 3 gibi hastaneye yatısim yapildi ben 3 gece kalmis gibi oldum. 5 yildizli otelden daha konforluydu ve her dk mukemmel bir ilgi vardı.
Busakdagg 6400 ₺ eski çalıştığım hastane olduğu için bi de sağlıkçılara indirim yapıyorlar diye 5 bine yaparım demişti doktorum,sezaryan ve spinal olcam
Ebrugkhn benkosarim yok ya doktorunuz kim diye sormadan fiyat verdiler. Bütün doktorlar aynı fiyat yani. Muayene ücretleri fark ediyor da doğumda da fark olsa doktor kim diye sorup fiyat verirlerdi.
Denizovski Zehross03 Ziyaret saatlerinde geliyor eşin. Rica edince alıyorlar arada da içeriye ama geceleri refakatçi olarak kalamıyor. Erkeklerin kalmasına izin vermiyorlar.
Nurr_22_22 Esrakky çevremdeki hiçbir hastanede farklı fiyat görmedim olduğum bölgede bu şekilde fiyatlandirmislar🤷♀️
benkosarim Ebrugkhn bana sordular o yüzden dedim yani uzmanlıklarına göre fiyat verdiklerini söyledi öğretim üyesi ise eğer daha pahalıymış
S3lin8767 Birde şeyi merak ediyorum ya olduki bebek erken doğdu 32. Hafta gibi mesela günlerce hatta haftalarca küvezde kalıyor ya ekstra ücret alınıyor mu? Bilenler cevaplayabilirler mi?
Esrakky S3lin8767 Benim bildiğim kadarıyla kuvez ucreti almak yasak kesınlıkle alıklarında şikayet edin diyorlar ama bez ve verdıklerı mama parası talep ediyorlar
Derya_gumus Esrakky normal doğum 5000 zorunlu sezaryen 6000 keyfi isteğe bağlı sezeryan 9500 tl ama oda yatak parasi dahilmi bilmiyorum
mira_elifada Esrakky Yaa ciddimsn hangi doktor bn Gülnur hocayı sordum sezeryan 8 bin 500 yatak ucreti 3 bin 500 dediler
bir_pasa_annesi Esrakky ay süper o zaman 😆 bende öyle istiyordum çünkü oğlumu bırakacak kimsemiz yok eşimle yanımda kalırlar