Nazlynarly Ece06 ay bilemedim şimdi doktorum ikisinin de açıklamasını yapınca soruşturmadım Umarım diğeri de iyi olur
Ozgeyrsc [bilinmeyen] bana ilk sağ sol neresi gelirse yaptı valla kasıklarımda hissettim hatta elini 😂😂😂 bugün çok kolaydı parmağını soktu çıkardı hiç korkulcak bişi yoktu gercekten
gonulcelen [bilinmeyen] tşk ederim 🙏🏻 Şimdi biraz daha iyiyim Doğum pozisyonunu almıştı ama sanırım bgn biraz daha kanala yakınlaştı kasıklarımda baskı hissediyorum karnım da sanki aşagıya indi gibi o yüzden endişelendim açıkcası vajinal kontrolden korkmuyorum hazırlıklı gitmek için ve acaba Doğum başlatır mı diye endişe ettim 🙏🏻
Kubdenya Ozgeyrsc psikolojim bozuluyor düşününce bile gerçekten çok etkileniyor ilk vajinal ultrasonda bile çok etkilenmiştim bayan doktor olduğu halde
Ozgeyrsc Kubdenya kendini sakinleştirmeyi dene canım bukadar insan nasıl yapıyor de kendini cesaretlendir
deletedmom503 Nazlynarly Dr aradim canim takip et bir durum olursa gel dedi ama simdilik panik yapma sakin ol bekle dedi
Feyzapoyraz Nazlynarly bizim devlet hastanesi ve odaya girince sadece ben oluyorum yardım etcek biri yok örtüyü faşan kim vercek çok merak ediyorum yani
Mirvee @[silindi] amac 16 saatte doğurmak degıl zaten cocuk zaten o sekılde doğuyor bu kadar korkcak nevar demek istıyorum her kadının bunyesı doğumu kaldırır kaldırmıcak olsa allah bunu bize bagıslamazdı. Belliki siz saat kavramına takılmıssınız. Umarım daha kısa sure içerısınde doğum yaparsınız
deletedmom503 Nazlynarly Amin insallah her wc gittigimde bakiyorum artik😄bakalim sanci vs yok simdilik beklemedeyim🤗
Mirvee @[silindi] o zaman kendıne guvenmeyen cocuk yapıp normal doğum yapıcam demesin doğum öyle basıte alıncak bısey degıl sankı bekarsınızda catı muanesine gırceksınız lütfen bazı seyleri bu kadar abartmayın.
Seymahamza Feyzapoyraz öyle düşünmeyin zaten üstünüze sekreter falan örtü koyuyor doktor öyle uzun uzun genital bölgeyi incelemiyor bile bugün yaptırdım ben de hazır olunca doktor geliyor bakıyor bitiyor kasmayın kendinizi