Nazlynarly Ya kızlar 37+2 haftalığım bugün çatı muayanesine girdim . Çok korkuyordum burdan da okuduğum kadarıyla korkan arkadaşlar vardı hiç korkulacak endişe edilecek birşey yok tabi ki elini koyunca biraz acıma oluyor ama öyle çok değil gayet sakin olun derin nefes alın İnan’ın hemen bitiyor. Yani benim gibi korkanlar varsa içi rahat olsun ben günlerce korkudan uyuyamadım umarım okuyan arkadaşlarıma faydam olur ☺️
Aysun2834 Nazlynarly doktorum benimle sohbet ederken yaptı çatı muaynesini hiç acı hissetmedim ve bitti bu kadar dediğinde nasıl yani yaptınız mı diye şaşırdım bende korkmuştum biraz ama doktorla alakalı sanırım
deletedmom503 Nazlynarly Benim de yapildi eve geldim nişanım geldi bugun🤔artik bekliyoruz bakalim sizin nişan geldimi ya da kac haftalik hamilesiniz ben 37+1im
Ozgemir05 Nazlynarly yaa ben hamileliğim de ilk zamanlarımda alttan muayene oldum bi kaç kez o zaman bir alet ile bakıyorlar ondan daha çok mu acıyor
Serii Benimki acımıştı 10 gün sonra tekrar yapacak doktorum ne yapacağımı bilmiyorum 😣 ama bana acilde ebe bakmıştı ve ben bebeğime bişey olursa diye elim ayağım çok titriyordu belki o yüzden kendimi sıkmışımdır 😣
Nazlynarly Serii ben de çok korkuyordum hastaneye gitmeden hala internetten birşeyler okuyordum daha çok korku salıyordu fakat orda derin nefes aldım dua ettim korkularım geçti tabi ki insanın canı yanıyor ama çok değil umarım birdahakine iyi olur senin için🙏
Ozgeyrsc Serii canım hiç kasma şimdi daha kolay olur benm bugün ikinci alttan muayenemdi hiç hissetmedim ama baya rahattım açtım baya bi bacaklarımı 😂😂 kasmadım sende öyle yap görceksin faydasını
gonulcelen Serii acile neden gittiniz acaba şuan bnm de agrım var acaba acile gitsem hemen alttan mı bakmak isterler ki nst yeterli olmaz mı 35 haftalık olduk bu arada sezeryan olacak doğumum 😬😤
Hanifeak Ilkbebek123 hayır bana yapılmadı erkek doktorumda bana dedi ki ar gibi kadınsın sana bakmaya bile gerek yok🙄
Aysenurtimurcin Benimde bugun cati muayenem oldu 37+4 haftaligim acilmam yok hala napabilirim acilma olmasi icin normal dogum istiyorum
Nazlynarly Aysenurtimurcin benimde açılmam yok her gün 5 hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum açılma olsun diye değil de Doğum kolay olsun diye bütün doktorum açılma senin elinde değil dedi zamanı geldiğinde açılma olur sen sadece sancı olduğunda yürüyüp hafifletebilirsin dedi ama hurmanın büyük faydasının olduğunu söylüyor herkes
Mirvee @Nazlynarly bi çatı muanesınden korkanlar nası normal doğum yapıcak acaba 🧐 16 saatte doğum yaptım mılyon kere aynı işlemi uyguladılar
Nazlynarly Mirvee tabi orası öyledir ama bazıları çok korkunç şeyler yazıyor gerçekten ben bi nebze de olsa hamişleri rahatlatmak için söyledim ☺️
Ozgeyrsc Mirvee canım benm bugun ikinci çatı muayenemde 40. Haftamdayım acılma hiç yok bi cm biraz yumuşama olmuş çatın müsait dedi ama 41 haftaya kadar gelemzse suni sancı dedi sende nasıl olmuştu acaba açılman olmuşmuydu bu haftalarda
Nazlynarly deletedmom503 benimde bütün yapıldı nişan falan gelmedi herhangi bir kanamamda olmadı 37+2yim bende ☺️
deletedmom503 Nazlynarly Benim eve geldigim gibi geldi nişanım gecen hafta da cati muayenesi olmustum gelmemisti ama bu sefer geldi hala da az az lekelenmem devam ediyor
Ozgeyrsc Nazlynarly benmde açılma yok 40. Haftamdayım doktor çömel dedi ve bebeğim 3.900 daha büyürse sezaryan olcak
Nazlynarly Kubdenya hiç öyle düşünme yaptırmak zorundasın açılmana bakacaklar maalesef bu Doğum olana kadar mahremiyet diye birşey kalmıyor 😔
Annisshh Kızlar bu çatı muayenesi ile alttan açıklık var mı diye bakmaları aynı şeymi ikisinde de aynı işlem yapılıyor galiba değil mi