Sarilale minik_koala_ve_annesi şimdi öyle yapıyorum az az su koyup deniyorum inşallah olur boşa gitmez 🙄
minik_koala_ve_annesi Sarilale bi kaynar suda dene canim 2 tane falan pisir dagilmiyorsa sorun yok demektir
Aag06 Sarilale ben yumurta kullanmiyotum ya nermin yazilitas denen kadinin tarifini yapiyorum surekli tam oluyor benimkiler simdi buzlukta😂
Minigin_annesi0 Sarilale canım irmik bana biraz fazla geldi ben hep 3 su bardağı ince bulgura 1 su bardağı irmik koyuyorum irmik sertleştiriyo çünkü yoğururken su al eline öyle yoğur ben 7-8 yıldır böyle yaparım
Sarilale Minigin_annesi0 evet bende normalde bu kadar irmik koymazdım tariften yapayım dedim sert oldu suyla yumuşattım. Demek irmik yüzünden olmuş
Aag06 Sarilale 100 mü yuh nasil yaptin ya benim 24tane cikiyor bitene kadar canim cikiyor ulan kac kg kiyma kullandin 100 taneye 10 kilo gider😂
Sarilale eylulicten valla yakın olsan getirirdim baya yaptım çünkü 😊 yok mu isteyip yaptırabileceğin biri
eylulicten Sarilale ah ah valla yok restoranlardakini de begenmiyorum hazir gibiler. Afiyet olsun canim yemis kadar oldum düşünmen yeter