Aag06 Sarilale 100 mü yuh nasil yaptin ya benim 24tane cikiyor bitene kadar canim cikiyor ulan kac kg kiyma kullandin 100 taneye 10 kilo gider😂
Sarilale Aag06 2 kilo kullandım 😁😁 ya buzluğa atmak için yapmıştım doğuma az kalıyor doğum zamanı buzluktan çıkarırım kolay olur yemekle uğraşmam diye düşündüm😛😁 bende bittim ama canım çıktı😁
hepoyleolurzaten Aag06 Ne zaman sana kendimi evden aldırtsam diye düşünürken saat kaç olmuş farkına varamadım agdhahjshw gel beni al al beni geeeeeelll
Aag06 hepoyleolurzaten hahahhaahaha hic arkadasim yok seninalmicamda kimi alacam yalnizligimi senle gideriyom 😂😂😂 wp gordunmu 😂
hepoyleolurzaten Aag06 Benimde işime geldi seni kullanıyorum ahsjwhdj 😌 Wp girmedim ama galeri de gördüm, zaten gördüğümü belli etmek için beğendim yorumunu ahahahhahaha 😂
Aag06 hepoyleolurzaten nshxnshssbys hahahhaah ulan yaa yilaaaaan 🐍 gelmiyom bi daha kullaniyon beni benzin parami al
hepoyleolurzaten Aag06 Tıssssssss 🐍 Ahshhshs sanmıyorum kocam beyin çekip bana verdiği maaşının senin 4×4ünün benzinine yeteceğini……
hepoyleolurzaten Aag06 Agshha sen sus sen o 3 krşla geziyorsun.. Bide bize bak, bırak senin arabana benzin almayı kendi arabamıza mazot alamadık diye yollarda kaldık o gün agshhahd
Aag06 Sarilale valla masallah helal olsun 😂 ben 100tane yapsam belimin agrisindan yerde surunuyor olurum suan 😂