kokulusilgim22 evet kuzum bi yıl olucak yaşıyıp geri kaybetseydın o daha bı zor oluyor mini minnaktılar karnımdaki gibi hareket ediyordu lar 😞 her kğveze gitip vıktığında aglıyordum kğcück bedenleri cabalıyor diye en son gördüğümde hazırlıklı ol dediler oğlun böbrekleri iflas etti iki gğndür idrarını az yapıyor defiler cuna günü gördüm pazar günü acı haberi geldi idrarını yapamadı kaybettik diye gülümsüyordu acı cekmek den kurtuldugu için meleğim cok zordu cok görüp ksybetmek cok umutluydum yaşıcaklar diye ama olmadı kızım da kardeşi gidince kötüleşti sol tarafı felc kalmıl ilaclardan sonra sonra onun da kalbi durdu o gun hissetmiştim eşim sabah erken uyandı oğlumun ölümü ile ilgili işlemleri vardı eşime haber gelirse beni almadan gitme demiştim bız hatayda cocuklarım urfada yatıyordu orda sevkim olup doğum olmuştu cok gecmedi 2 saat sonra eşim hazırlan kaybettik dedi o kadar çok zordu ki Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah dün gibi taze acım ama hayat devam ediyor suan kardeşlerini bekliyorum 29+5 olduk cok şükür o da erken gelmek istiyor ilaclarla durdurduk aynı korku sevinip mutlu bile olamıyorum kaybetme korkusuyla. inşallah Rabbim sana da tekrar nasip eder inşallah vaktinde sağ sağlim kucagına almayı da nasip eder Rabbim birdaha aynı acıları yaşatmasın inşallah 🤲🏻