Atalar5461 Fatma0090 ne kadar süre sonra gebe kaldınız tekrar.bende 22 haftalıkken kaybettim plesantal hemotam yani kanama alanı vardı sonra enfeksiyon oluştu suyum geldi
Fatma0090 Atalar5461 geçmiş olsun canım 17 eylülde sezeryan oldum 4şubatta da hamile oldugumu öğrenmiştim doktorum 4ay sonra deneyebilirsin demişti başka cocugum olmadıgı için
kokulusilgim22 Atalar5461 hiç çıkmıyor ki gerçekten çok acı . Kanamadan dolayı suyunuz geldi mi sizinde
Atalar5461 kokulusilgim22 evet çok fazla kanamam vardı hastahane de yatıyordum kanama ve sancıdan dolayı.hastahanedeyken ateşlenmiştim 2 defa korona testi yaptılar negatif çıktı sonra CRP ye baktılar enfeksiyon oluşmuş kanamadan dolayı.sonra biranda suyun bitti dediler anlamadım kanamam olduğu için nasıl geldiğini.o günde sancım başlamıştı normal doğum yaptım bir saat sonra kalbi durmuş malesef
Nurcantas65 Bendr 18 haftalikken kaybettim oğluşu,suan kızıma hamilryim 38+4 deyim. Kötü bi süreç ama emin olun Allah en iyisini bilir. Belki size asi bir çocuk olacaktı. Şer gördüğünde hayır,hayır gördüğünde şer vardır bilemeyiz 🌸
Elif_3434 myangelson başınız sağ olsun çok üzüldüm . Ne enfeksiyonu vardı acaba sizde idrar mı. Bende idrar enfeksiyonu var başından beri şuan da da yüksek ve ilaç kullanıyorum ımsallah geçer
myangelson Elif_3434 Allah razı olsun hem idrar enfeksiyonum vardı hem dikişlerin orada enfeksiyonum vardı rahime dikiş atılırken çok buzdurulmus ve içerde ödem oluşmuş ödem de enfeksiyona dönüşmüştü ikisi birden oluşunca sanırım sıkıntı oldu bende
3MelekAnnesiiii kokulusilgim22 mesajini okuyunca bu sene mayis ayın sonuna goturdun beni ve oturdum agladim😔😔 bende 9 haftalik ken kaybettim kalp atisini gordum ertesi gun kaybettim. Cok aci cok uzuldum cok agladim ama asla isyan etmedim buna sukur dedim cennete beni beklio dedim Allaha hamd ettim. Ve 2 ay sonra yine mujdeli haber aldim.. simdi hem mutluyum hemde korkularim var insaAllah saglikli hayirli bi evlat getiririm dunyaya🤲♥️ insaAllah sizinde en hayirli zamanda guzel haber almaniz dilegiyle🥰
kokulusilgim22 3MelekAnnesiiii canım çok içten hissettim yazdıklarını Mayısin son günü kaybettim oğlumu hala o gundeyim kendme gelmeye calisiyorm bir daha bebeğe nasl cesaret edicem aynı seyleri yaşamaktan çok korkuyorum 😢Allah razı olsun inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın♥️
Atalar5461 Fatma0090 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ benimde 2 oğlum var çok şükür.3. kızım olacak tı nasip değilmiş ama gerçekten 2 çocuğum da olsa o acı çok zor.iki sezeryan sonrası normal doğum yaptım çok acı bir durum du rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah
Egemen_ozgur_annesi kokulusilgim22 ay canım benim Allah sabırlar versin 20 hafta taşıyıp kaybetmek ne kadar acıdır canım benim çok üzüldüm 😞😞
kokulusilgim22 Egemen_ozgur_annesi çok zor öle hareketliydi iki gün susuz yaşadı hareketleri hep dewam etti hep mücadele etti hiç wazgecmedi mecbur doğumu başlattılar adına poyraz demiştik ama eğer yaşasaydı umut koyacaktim 😔😔
3MelekAnnesiiii kokulusilgim22 bende mayisin 31 inde kaybettim😭 cok aci Allahim dusmanima dahi vermesin gercekten cok zor bi durum. Su an mesela hala tuvalete gidince pedime korkarak bakiorum acaba kan gorecekmiyim kahverengi akinti gorecekmiyim diye aklim cikio😔 trauma olarak kaldi atlatamiorum ama insaAllah sag saglim dogar bebegim🤲 sende insaAllah en yakin zamanda alirsin guzel haberi. Bikez dusuk oldu diye yine olacak diye bisey yok tabi Allahin taktidi en hayirlisi neyse onu verir zaten♥️♥️ icini ferah tut seni en iyi ben anlarim ve ayni durumu yasayan anlar elbet ama korkma insaAllah olucak♥️♥️
Fatma0090 kokulusilgim22 cok şükür canım inşallah Rabbim hepimize saglıklı hayırlı vaktinde kucagımıza alacagımız evlatlar nasip etsin inşallah
kokulusilgim22 3MelekAnnesiiii aynı gün aynı acıyı yaşamışız Allah’ın sabr wersin inşallah kucağına aldığında haberini alırım korkma güzel bı hamilelik gecirmen için dua edicem♥️
Fatma0090 Lavanta27 idrar yolu enfeksiyonu canım idrarda ve kanda olan enfeksiyonlar tedabi edilmezse erken doğuma sebep oluyor bnde fe oyke oldu