Eda35sinan Hilal1407 bı sorun yok dediler Altan baktılar bilmiyorum bu ilacı verdi bu sefer de bakalım bilmiyorum 90 ya varım ya yokum hayırlısı
Eda35sinan Kızlar birde bişi sorucam zayifliyorum biraz daha rahat ve kafamı agritmasinlar daha sağlıklı gebelik geçirmek için doktorumda yaşına göre kilon var dedi hergun sabah 2 bardak sıcak su içiyorum birde kuru incir dedi oda zeytin yaginin içine doğrayıp 2 gün beklettim de yiycekmisim sizce ise yararmi başka nasil kilo veririm yardımcı olurmusunuz
Sinem94 Eda35sinan bol su her gün mutlaka 3 lt + 1saat yürüyüş beslenmeyede dikkat edince gidiyor 110 kiloydum 87 ye düştüm bu şekilde diyetisyenede gitmedim
Drydrms92 Eda35sinan yararlı tabi . Ben muğlada yaşıyorum ayrıca spor eğitmeniyim .düzenli egzersiz bol su ve beslenmeye dikkat. Sabahları aç karnına zeytin yağında beklettiğin kuru inciri ye metabolizman güzel çalışır.
Eda35sinan Sinem94 ztn sürekli hareket halinde olduğum için sorun yok birtek yemeye biraz dikat etmiyordum şimdi ona da dikat ediyorum ekmeği bıraktım limon suyu içiyorum sıcak su gün içerisinde ılık su tukediyorum bakalım hayırlısı
Dilek-K0 Eda35sinan ben anne adayıyım üzülme canım Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bende olmadıgında teste baktığımda buda olmadı deyip ağlıyordum artık bakmicam deyip bakmadım vs hamile olduğumu öğrendim inşallah sende anne olacaksın inşallah senin de güzel haberlerini alacağız 🫶🏻🫶🏻🥰🥰
Eda35sinan Nerelisiniz isminizi ne tanışalım ya Ben eda 18 yaşındayım aslen marasliyim ama İzmir’e gelin geldim şuan İzmir kirazda yasiyorum
Sinem94 Eda35sinan 28 yaşındayım bir oğlum var ikinciyi istiyoruz tokatliyim tokatta yaşiyorum 😊 sende kücükmüşsun cnm daha kaç yıllık evlisin
Tamarix Merhaba bende ayın 9 unda rahim filmi çekildim ve adetim 3 gün gecikti bel ağrısı kasık ağrısı var adet olacakmışım gibi bu sabah peçeteyle silerken pembe kahve arası akıntı vardı test yapamıyorum umutsuzluğa düşmeyeyim diye var mı benim gibi yaşayan
Eda35sinan Tamarix valla ben bişi diyemem ben rahim filmini ne zaman cekiyorlar peki kadın dogumami gittin ne dediniz de çektiniz banada soylermisiniz