Eda35sinan Hilal1407 resim attım da bu ilacımı kulandin bu ilacı kullandıktan sonramı çatlama iğnesi olucal peki
Hilal1407 Eda35sinan kuzum ben klomen kullandim 5 gün 3 gün bekle gel bitince dedi gittiğimde 2 yumurta gelişmiş çatlatma iğnesi vuralım salı günü gel dedi bide folikasit vermişti bana pcos da dolayı
Eda35sinan Hilal1407 bilmiyorum ki kuzu bu ilacı kulanicam bakalım senin kilo varmı ya sizde yada bende biraz var ve 50 kiloyada dusmesen çocuğun olmaz diyorlar bana eşimin annesi
Sibellkocc Eda35sinan Biz çocuk yapmayı planlarken ben folidays kullanıyodm hamile kalmadan önce tavsiye ederim herkese
Bulutm İnşallah faydasını gorursunuz ben klomen catlatma ignesi kullandım 1 buçuk sene olmadı dedıgım takviyeleri kullandım 2 ayımda ilaç lar bitmeden hamıle kaldm nasipse yarın dogum🥰istgram hesabından bakabılırsnz doktorun sayfasına
Hilal1407 Eda35sinan benimde kilom var evlendikten sonra aldım malesef bende ayy sanane deseydin kendi 50 kilo olsun bu kayınvalideler neden böyleyse
Hilal1407 Eda35sinan sen doktora gittin doktor söylerdi eğer yumurtalıklarında kilodan dolayı yağlanma filan olsa 100 kilo ile hamile kalan arkadaşlar var onlar nasıl kalıyor o zaman
Eda35sinan Hilal1407 bı sorun yok dediler Altan baktılar bilmiyorum bu ilacı verdi bu sefer de bakalım bilmiyorum 90 ya varım ya yokum hayırlısı