Eda35sinan bende 🙋🏻♀️ Umudumuzu kaybetmiyoruz kızlar. Benim de bir buçuk sene oldu . 1 sene denedik beklemediğimiz anda (unutmuştuk yani) hamile olduğumu öğrendim bebeğimin kalbi 6 haftada durmus. 9 haftalıkken öğrendim . E tabi haliyle kürtaj oldum . nisan 28 de gerçekleşti kürtaj. 25 mayısda ilk adetimi oldum düzenli devam etti adetim de çok şükür( herkesin bünyesi farklı) daha vücudum yeni yeni toparlandı hissediyorum ama biz kürtajdan bir buçuk ay sonra denemeye devam ettik . Ve hala daha devam ediyoruz. 10 gün sonra adet olacağım . Bu ay da olmayacak gibi ama pes etmiyorum. Kendimi psikolojik olarak da zor olsada toparladım . Biraz oluruna bıraktım . Zamanı geldiğinde olacağına eminim . Sizlerde bir rahatlayın toparlanın kızlar . İnşallah hepimiz buraya anne oldum diye yazacağız. Allah kimseye aratmasın🙏 Ben sadece doktora tekrar gidip gitmeme konusunda kararsızım. Yoksa hamile kalmayı mı beklemeliyim bilemedim😕 1 sene sonunda denerken olmuyor diye gitmiştim o ayda hamile kalmıştım . Prolaktin yüksek çıkmıştı.