1melek1annecik İkili testte sadece kan alınıyor ☺️ Bn bgn aldım sonucunu bazı hastaneler erken veriyor bazılarının 10 günü buluyor. En erken çıkartan hastaneye gidin bnce araştırıp 😉 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ☺️
1melek1annecik Mori bnm de bulantım olmadı ara ara oluo kasık ağrım ve bel ağrım. Ağrı girince biraz uzanmam gerekiyor. Ani kalkışlarda da olabilio kasık ağrısı bnde ☺️
1melek1annecik Btlll ona ultrasonda bakıyor doktor hem bu değeri hem kan değerini değerlendiriyor kombine test olmuş oluyor ama bnm yüzünü dönmedi uygun pozisyon yakalanmadığı için sadece kan değerine bakıldı ☺️
Htccprz Gamolya Ben de öyle görünüyorum,13.hafta tamamlandığında 2.trimester oluyor anladığım kadarıyla,telefonumdaki farklı bi uygulamada 98.günde yani tam 14.haftada bugün 2.trimester dönemine geçiyorsunuz diyor
mervegedik Gamolya benim normalde göbeğim falan yoktu zayıftım baya o yüzden benimki de çıkmaya başladı gibi geldi o yüzden sordum 🤗
yyssmmnn Bugun doktra gttim 13. Haftalık oldum üstten baktı kızda olabılır erkekte bu cıkıntı dedı. ısrarımla alttan baktı bu seferde bebeğim ters uyuyordu uyanmadı 😕 kıza brnzıyor dedı ama gözükmedi ön tarafı ayy çok merak edıyordum 😫 böyle başınıza geldımı
Zey0502 Seymaemre Canım benimki 1 hafta önden gidiyo. Doktor normal dedi. Ama bebek mi iri erken mi yumurtladım bilmiyorum
Edaberatasaf Merhabalar bende aranıza yeni katıldım10:4gunlük hamileyim benimde Nisa’n 15dedi de doğumu kısmetse bir kızım bir oğlum var 3.bebegim olcak rabbim nasip kısmet ederse
Htccprz Merhabaaa hamişleeerrr🤰🤰🤰🤰🤗🤗yaa şimdi biz nisan anneleri miyiz☺ şimdi bi duygulanma bi hafif göz yaşarması oldu nedense,bu sözcüğe henüz alışamadım sanırım😍 13+1iz biz☺ Sikayetlerimiz halsizlik😩uyku 😴yorgunluk 😕 mide bulantim hiç olmadi herkes aaa ne şanslısın diyor ama o halsizligin ne beter bsy olduğunu bilemez kimse hele de bitmeyen uykular😴😴 bide bunların üstüne kussa mıydım yani😨 Gerçi beterin beter vardır Allah herkesin yardımcısı olsun 😋 Biraz uzun yazmış olabilirim o da edebiyatçı olmamdan kaynaklanıyor olabilir🤓bi süredir ogrencilerimden ayriyim da,çok da özlemiş sayılmam😆 şimdilik tek öğrencim bebişim 😍😍
Btlll Htccprz valla Bn bide üstüne kusuyorum bide aşırı mide bulantım oluyor sanırım burda en çok mide bulantısından şikayet edip postlar açan bnmdir 🙈 İnşşlah en kısa zmnda geçer Bnm de 😊
Htccprz Esra383838 Cinsiyet için erken dedi😶 testi yeni yaptırdım 12sinde cikicak inşallah güzel haberler alırız🙄🙄