Yagmurerol Btlll 10.haftadayim, nisan 30 gozukuyor dogum🙂 bugun gittik hareketlenmeye baslamis eli kolu bacagi durmuyodu yerinde ultrasonda gorduk🙂🙂 ah bide hissedebilsek simdidennn...
Yagmurerol Btlll halsizlik bendede var yemek bile yapamaz oldum, yataktan cikmiyorum.. bulanti,kusma,istahsizlik....napalim artik🙂
Btlll Yagmurerol Bn 2 aydır falan mutfağa girmiyorum annemler de kalıyorum sürekli yataktayım inşllah geçince evime gidicem 🙈
Sibelyt sulfat benim de 15 Nisan gözüküyor doğumum. Aynı dertler hala bendede var sürekli hamur işi tarzı kuru şeyler yiyebiliyorum sulu yağlı yemeklerin bahsi geçince bile kusuyorum 😞 of
Mori Merhaba arkadaşlar. 11+5 🙏🏻 Bende hiç bulantı kusma olmadı ama ara ara kasık ağrım oluyor. Batma şeklinde, bazende sancı şeklinde. Aranızda bu günlerde bu tip ağrılar yaşayan var mı?
mervegedik Mori bende 11+6 haftalığım benimde bulantim olmadi karın kasik ağrım vajinada batma hissi oluyo arada onun haricinde bisey yok ☺
1melek1annecik Mori bnm de bulantım olmadı ara ara oluo kasık ağrım ve bel ağrım. Ağrı girince biraz uzanmam gerekiyor. Ani kalkışlarda da olabilio kasık ağrısı bnde ☺️
Berzan 161 boy kilom 67 sanrm kilo aldigim icin karnim var bilmiyorum hamile karnimi oluyo bu kararsizim 😊 bebeginizin kilosu kac gr acaba
Btlll Az önce doktordan geldim 11+5 haftalık olmuşuz 2li testi yaptırabilirsin Dedi test için sadece kan alındı ense kalınlığı falan okumuştum burda ultrasondan bebeğe baktı herşey iyi gzl Dedi ama detaylı incelemedi 2li test sadece kan testiyle mi oluyor ?
Btlll Seymaemre doktora gittim Bugn 11+5 olmuşuz cinsiyeti sordum ama söylemedi 2 hafta sonra garanti Bişy söyleyebilirim Dedi 😞😞
Bulgurunannesi Btlll Evet kan aldılar bide ultrason da ense kalınlığı ve burun çıkıntısına bakıyor oda önemliymiş Temiz çıktı şükür Sizinde yapıldı mu