Btlll Ays7140 bana decavit yazdı sadece ayrıyetten b12 ilacımda var henüz onu bitiremedim bu arada 12 olduk 😊
Htccprz Esra383838 Cinsiyet için erken dedi😶 testi yeni yaptırdım 12sinde cikicak inşallah güzel haberler alırız🙄🙄
Btlll Htccprz valla Bn bide üstüne kusuyorum bide aşırı mide bulantım oluyor sanırım burda en çok mide bulantısından şikayet edip postlar açan bnmdir 🙈 İnşşlah en kısa zmnda geçer Bnm de 😊
Ays7140 Btlll bana decavit ve feramat kan ilacı yazdı bizde 12 haftalığız kan ilacı için erken falan diyenler olduda sormak istedim
Devran Bende 12+2 miğde bulantılarım geçti etten tiksinmeye dewam 😂 onun dışında muhteşem gidiyor ikili testimi yaptırdım çarşamba sonuçlanıcak ense kalınlığı iyi dedi doktor ama son cewap kan testiyle verilicek bu arada ben 11+4 te grip olup doktora gittim kendi doktrm izinliyfi başka doktor gördü direk erkek dedi kendi doktrma söyledim ben 1 ay sonra söyliycem dedi kafam karıştı ama oğlumun adı dewran 😂Sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle :)
TgceBkr Devran 12+3üm 10. Hafta muayeneye gittiğimde dr um bu erkek dedi bu hafta ikili test için gittim sordum belli mi diye bacaklarıyla kapatmış haftaya sonuç bakmaya geldiğinde netleştirelim dedi bende kafam karıştı 😆
sulfat Devran ya bende senin gibi her türlü etten aşırı tiksiniyorum hamile kaldığımdan beri. 12+6 olduk hala tw izlerken bile et görmeye tahammülüm yok. Yanlız değilmişim buna sevindim en azından😊
Devran TgceBkr erkek erken gösterir miş herkes öle diyo ben gittim civilden grili siyahlı bebek arabamızı bile aldım çünki bu tesadüfen gittiğim doktoruda çok öneriyolar benim kendi doktorum da tüp bebek uzmanı çok iyi bi doktor tabi benim bebiş doğal yoldan kendi doktorum insanları erkenden ümitlendirmemek için söylemiyormuş 😊
Bulgurunannesi Btlll Evet kan aldılar bide ultrason da ense kalınlığı ve burun çıkıntısına bakıyor oda önemliymiş Temiz çıktı şükür Sizinde yapıldı mu
Cantanem44 Bulgurunannesi ultrason muayenesi 1 dk sürdü 3 şeye baktı çok kısa sürmedi mi yoksa benim doktor başından mı savdı🙄🙄🙄
Btlll Bulgurunannesi sadece kan aldılar Bnden özelde yaptırdım bide ultrasonda öyle ayrıntılı bakmadı doktor
Btlll Ays7140 sende gördüğü eksikliklere göre yazmıştır doktor belki bende ayrıyetten b12 kullanıyorm kan ilacıyla ilgili Bişy söylemedi doktor
Mom534545 Ays7140 bn 10 jaftalgm hala folik asit kullanıyor m ne zaman diğer ilaçlara başlıyor doktor
Bulgurunannesi Btlll O bakmıştır canım ama önemli bişey görmediği için birşey dememiştir Bizde doktora sorunca söyledi baktım sıkıntı yok normal diye
Htccprz Gamolya Ben de öyle görünüyorum,13.hafta tamamlandığında 2.trimester oluyor anladığım kadarıyla,telefonumdaki farklı bi uygulamada 98.günde yani tam 14.haftada bugün 2.trimester dönemine geçiyorsunuz diyor
mervegedik Gamolya canım elevit seni etkiledimi ben kullanamıyorum ya bütün gün uyutuyo beni yemek yiyemiyorum kendimden geçmiş bi hal alıyorum doktorda vitamin değerine falan hiç bisey bakmadan direk verdi
Gamolya mervegedik Canım vitamin olduğu için eczacı iştah açıcı olduğunu söyledi. Benim de zaten kilo problemim var ve iştahım 7/24 açık :)) o yüzden bana gece yatarken almamı tavsiye etti. Ben de gece yatarken alıyorum bi yan etkisini göremedim. Aslında vitamin yani, bir zararı olmaması lazım.