Yasemindemirtas Dilekkkk ya bende gece 11 de muzla çilek yedim. Arkadasım diyo neden yedin etkiler tahlillerini. Korkuttu beni
EmineBurcuTfekiSar 29+3 haftalık olduk bizde. Dün gittiğimde 1385 gr ve 39.5 cm di kızım. Ama benim 2 gündür karın ağrım ve ara ara bel ağrım var. Bebişimde sık toplanmaya başladı karnımda sertleşiyor. Doktora gittim nst ye bağladı 2 kere 35-40 arası sancım çıktı çok değil sesi ama gene de serum verdi sancı kesici sonra tekrar nst ye girdim sancım çıkmadı. Progestana başladım birde. Rahimde açılma incelme veya kısalma YÖK çok şükür🤲 Ama ben gene de korkuyorum eve geldim gene karnımda sertleşme ve karın ağrısı oluyor ara ara. Bunlar normal mi arkadaşlarla başına gelen var mı?
Dilekkkk EmineBurcuTfekiSar benim 25. Haftada 30 lardaydı bi sıkıntı olmaz dedi doktor hiç bişe yapmadı 28 olduk ama sünsen beri aşırı bi ağrım var dün gece gittim bişi yok dedi ama bugün bi değişik de akıntı geldi korktum
Derya341986 EmineBurcuTfekiSar cnm ben 26 haftaya giricem aynı şeyler bende de var bel ağrısı çok ve günde 5 kez karnım sertleşiyor
Eymenikoo istanbulluanne 75 ile hamile kaldım boy 1.65 olunca bana fazla geliyor bu kilo 🙄 Geceleri yemesem bu kadar da almazdım ama duramıyorum işte 🙈
istanbulluanne Dilekkkk Bebis kiz mi cnm kizlar genelde 200,300 gr az oluyorlar ,narin 😊 sağlıklı olsunlarda kilo aldirilir doğunca 😊
Yasemindemirtas istanbulluanne ya sabah 11 de doltora gittim gece 4 te yemek yedim diye yapmadı yükleme bana
istanbulluanne Dilekkkk Olsun alır sey yap 1 tane muz,bal, bi bardak süt blenderdan geçir her gün iç. Kilo yapıyor bebeğe 😊
istanbulluanne Yasemindemirtas Aa ben sabah 10 da gitmistm üstelik gece 5 te yemistim bseyler kalkip söyledim de bsey olmaz dedi yaptı bana .
istanbulluanne Eymenikoo Geceleri yemesek bencede almazdk. Bende 14 kilo aldm hep gece yemekten ve çok hamur isi yiyorum ben çok seviyorum 😒
Begmmm Yasemindemirtas Yasemindemirtas bana sadece aç gel denmişti 12 den sonra bişey yeme diyen olmadı o yüzden bişeyler yiyip su içmiştim 12 den sonrada
Elons Bizde 29+4haftalıgız bugün kontrolümüz vardı 1.415gr 39 cm olmuşuz bende 8 kg aldım şuana kadar
Hdamla deletedmom734 12 Aralık dendi bana ama henüz Çatı muayenem olmadı yani 37de çatı muayenesi olacağım