CansuKrgeerAkar istanbulluanne ne bileyim bu formun bebişleri tombul ben de doltora o psikolojiyle gidiyorum ya ondan heralde
Mineebd istanbulluanne yaaa valla o kadar çok istiyorum kii 😩 artık yoruldum. Bide hemşireyim. Yolum uzak. Ama doğumdan sonraya saklamak istiyorum izinlermi 😩
Birsenvergili istanbulluanne maşallah canım bende 32. Hafta 13 kilo ile yola devam bebeğim 1800 kilo boyu 42 💙💙
Oznurboluzun istanbulluanne hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah ben bi soru sormak istiyorum da 24+1 günlüğüm bebeğim 3 gundur tekme atmiyir böyle geçişli şeyler oluyor az önce de altta hisseddim karnimda değilde vajinam da sanki bu normal mi acaba
istanbulluanne Oznurboluzun 28. Haftaya kdar bebeğin hareketlerinin düzensiz olmasi normal demişti doktorum bana canm. Hic hissetmezsen sıkıntı ama o haftalarda benimde hep kasiklarima vuruyordu.
Eymenikoo Bugün tam 29+0 olduk 💙 bu hafta doktora gidicem oğlumun kilosunu boyunu öğrenicem inşallah.Şimdiye kadar 9 kg aldım ( bence çok fazla ) 🙈 En büyük şikayetim sık wc ye gitmek 😶
Dilekkkk istanbulluanne 28+1 iz1 kg mız şimdi baktım da benimki neden zayıf acaba üzüldüm ya ben de 12 kilo aldım
istanbulluanne Dilekkkk Bebis kiz mi cnm kizlar genelde 200,300 gr az oluyorlar ,narin 😊 sağlıklı olsunlarda kilo aldirilir doğunca 😊
Yasemindemirtas Dilekkkk canım saat kaçtan sonra bisey yemedin ? Bana 75 lik yaptır dedi. Arkadasım diyo aksam 9 dan sonra bisey yememen lazım ben 11 de muzla çilek yedim
Gulsahh1 istanbulluanne maşallah canım :) bizde 31+2 olduk 9 kilo aldım bende bakalım daha ne kadar alicam 🤗
Begmmm Yasemindemirtas Yasemindemirtas bana sadece aç gel denmişti 12 den sonra bişey yeme diyen olmadı o yüzden bişeyler yiyip su içmiştim 12 den sonrada
Yasemindemirtas Dilekkkk ya bende gece 11 de muzla çilek yedim. Arkadasım diyo neden yedin etkiler tahlillerini. Korkuttu beni