EmineBurcuTfekiSar Hdamla benimde açık sarı geliyor bazen sümüksü özellikle ıkındığımda. Doktorum beyaz ve açık sarı olduğunda bir sıkıntı olmaz normal dedi
Hdamla EmineBurcuTfekiSar ohhh teşekkür ederim😇😇😇 rahatladım yani bugünlerde yani 2 gündür kendimi çok rahatsız hissediyorum baya endişeliyim
Derya341986 EmineBurcuTfekiSar cnm ben 26 haftaya giricem aynı şeyler bende de var bel ağrısı çok ve günde 5 kez karnım sertleşiyor
fatos2404 istanbulluanne 31 haftalık olduk bugün 9 kilo almışım, kuzumda 30+2'de 1572 gram 40 cm'di çok şükür mide yanması dışında bir sıkıntım yok oda çok normal zatiii 🙏😍💕
Hdamla Berfin002 evet inşallah zamanında gelir bebeklerimiz 😇 benim içimde hep erken Doğum yapacakmışım hissi var bu günlerde o yüzden bugün çanta hazırlayacağım inşallah
Gulecan istanbulluanne bugün gittim bebeğim son adet tarihi uygulama hesaplamasina göre 30+2 Ama doktur 29+2 dedi ayrıca 1390 kg ve 39 CM az gibi geldi bende 53 ile hamile kaldım 65 olmuşum 12 kg almışım
BankaciAnne Kızlar selam bende 29+6 dayım , oturur ya da yatar pozisyondan ayağa kalktığımda , yürürken , merdiven çıkarken, ayakta çok kaldığımda , kasıklarımda agrı bebeğim aşağı baskı yapıyor gibi ve göbek deligimden aşağı doğru yanma hissediyorum . Sizde de oluyor mu ?
Acemimum istanbulluanne bizde 31 haftalığız 1700 gramdık 30 ken bakalım şimdi kaç :) kıyafetleri yıkamaya başladınızmı hazırlıklar ne durumda :) hastane çantası falan
istanbulluanne Acemimum Hastane çantamiz yok ki hazirliklar tamam olsun 😀 o kdar cok masraf var ki hangi birini alicagimi sasirdim valla. Daha 1 tane hastane çıkışı alcm 1 tane var. Yikancakta,utulencekte ohoo. Doğurmadan yaparm insalh. Sizin hazir mi 😊
Acemimum istanbulluanne bende başladım yıkadım ütülemesi kaldı çantayı hazrlıcam bi kaç güne inşallah :)
Hdamla Bende bugün bebeğimin eşyalarını yıkadım yarın da ufak bir kısmı kaldı 😇 hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah kızlar