Karnınım bir tarafında sertlik oluyo ve sonra bebeğimin pıt pıt tekmelerini orda hissediyorum bu normal mi? Yoksa karın sertleşmesi tehlikeli mi? Daha doktora cumartesi gittim bişey yok demişti :(
    dogamoms cnm kaç haftalıksın ? Ara ara sertleşmeler oluyor benim 23.haftalard falan başlamıştı yalnış hatırlamıyorsam haftamı şimdi sürekli oluyor 39.haftamızdayız kasılmaları çok sık ama siz yine takip edin sık sık oluyorsa doktorunuza iletin muhakkakk
      dogamoms aynı haftadayız fazla yemek yiyşnce bide geceleri sertleşme oluyor bendede karnım büyüdüğümiçin heralde
      dogamoms ben de 24. Haftadayim 2 kere oldu şimdiye kadar ama uzun sürmedi doktor da çok sk olmadığı sürece normal dedi. Ama neden oluyormuş ben de merak ettim ? Doğuma hazırlık kasılmaları bu haftalarda başlıyormuş bı adı vardı o kasilmanin hatta unuttum ondan olabilir 😂
        Hafizeipek valla ne kasılması bende bilmiyorm ama hamilelikte panik atak oldum :( sol tarafta göbek deliğimin orda oluyo internette erken doğum belirtisi yazınca bi panik oldum
          dogamoms benim kızımm sağ tarafı çok seviyordu günde bir kaç kere orda toplanıyordu o kadar alışmışım ki toplanmalarına nst de kasılma ve ağrı çıkıyor hissetmiyorum 😊😊
            Doktoruma sordum şimdi eğer devam ederse yarın gel rahim ağzına bakalım dedi:( inşallah devam etmez
              dogamoms sk sk belirli aralıklarla olursa erken doğum belirtisi. Braxton hicks kasılması adı senin için buldum 😂😂 ama benim çok yemek yediğim zaman oluyo
              Aysun2834 benimde kız fakat genelde sol tarafta toplanıyo umarım sağlıkla zamanında gelirler🙏🏼🙏🏼
                dogamoms bende 26 haftalğm ara ara bende de oluyor annelerimiz şey der bebek anne karnında gerildiği zamanlar sertleşme olur derler hep.bende bu yüzden hiç korku hissetmedim🙊😅
                  dogamoms benim tanıdığım herkeste oldu hepsi de zamanında doğurdu takma kafana zaten vajinal ultrasonda da bişey yok
                  Es5ra şu internetler mahvetti beni en güzeli eskiler çok bilmek iyi değil aslında hiç bilmiceksin bişey bırakcaksın akışına :)
                    dogamoms doktorun bir sıkıntı görmediyse doğrudur sonuçta bizler de de oluyor ama haftamız farklı ne biliyim birçok nedenden olmuş olabilir hepimize sizinkini bilemeyebiliriz yanlış da yönlendirme olabilir.
                    dogamoms bebek büyüdükçe yeri daralıyor o yüzden demişti bana doktorum şuan 35+2 deyiz ve hala ara ara oluyor normal dediği için üstüne fazla düşmüyorum korkulacak birşey yok hareketlerini de hissediyormusunuz cok şükür 😊
                    Bana da saatte 4 kere olmadığı sürece sorun yok normal dedi ve magnezyum verdi
                    Gizemdyg nerede rahat ediyorlarsa orayı yer yapıyorlar kendine 😁😁 ilk zamandan beri hiç sağıma yatırmadı beni halada dönüp yatamam yeni yeni solda toplanmaları başladı