Karnınım bir tarafında sertlik oluyo ve sonra bebeğimin pıt pıt tekmelerini orda hissediyorum bu normal mi? Yoksa karın sertleşmesi tehlikeli mi? Daha doktora cumartesi gittim bişey yok demişti :(
Karında sertleşme
dogamoms ben de 24. Haftadayim 2 kere oldu şimdiye kadar ama uzun sürmedi doktor da çok sk olmadığı sürece normal dedi. Ama neden oluyormuş ben de merak ettim ? Doğuma hazırlık kasılmaları bu haftalarda başlıyormuş bı adı vardı o kasilmanin hatta unuttum ondan olabilir 😂
Hafizeipek valla ne kasılması bende bilmiyorm ama hamilelikte panik atak oldum :( sol tarafta göbek deliğimin orda oluyo internette erken doğum belirtisi yazınca bi panik oldum
Doktoruma sordum şimdi eğer devam ederse yarın gel rahim ağzına bakalım dedi:( inşallah devam etmez
dogamoms sk sk belirli aralıklarla olursa erken doğum belirtisi. Braxton hicks kasılması adı senin için buldum 😂😂 ama benim çok yemek yediğim zaman oluyo
dogamoms benim bidaha olmadı bence çok takma kafana
Hafizeipek umarım benimde bi daha olmaz:( çnkü rahim ağzını vajinal ultrasonla ölçüyolarmış endişe ediyorum
dogamoms benim tanıdığım herkeste oldu hepsi de zamanında doğurdu takma kafana zaten vajinal ultrasonda da bişey yok
dogamoms bebek büyüdükçe yeri daralıyor o yüzden demişti bana doktorum şuan 35+2 deyiz ve hala ara ara oluyor normal dediği için üstüne fazla düşmüyorum korkulacak birşey yok hareketlerini de hissediyormusunuz cok şükür 😊
Bana da saatte 4 kere olmadığı sürece sorun yok normal dedi ve magnezyum verdi