Yani şunu anlamıyorum biri dünyaya gelmiş bir can diğeri de dünyaya gelmemiş bir can. Neye göre dünyaya gelmiş olanı tercih ediyorsunuz acil diye? Acil hasta gelirse onu kırmızı alana yönlendiriyorlar veya sarıya. Yeşil alanda midesi bulanan grip olanlar var ben daha kötüsünü görmedim. Bazen yaşlılara denk geldim ki kendi üzerime düşen kayıt sırası vermek olsun yardıma ihtiyacı varsa yardım etmek olsun hepsini yaptım. Şimdi bu beni kötü biri mi yapar. Gidiyorum acile evet gebelik testi için 3 kere gittim. Çünkü poliklinikte randevu bulmam neredeyse imkansız normalde bile.. iş bıraktıkları güne denk geliyordu sonrası da bayramdı. Ne yapsaydım 15 gün öğrenmese miydim? Takibimi yapmayıp düşük olmasını mı göze alsaydım? Ki ilaç kullanıyorum düşük önleyici eğer hamilelik yoksa kesmem gerekiyordu. Evime yakın gidebileceğim tek özel hastane beta hcg için 470 tl istedi. ( eşim çalışıyordu başka yere gidemezdim) şimdi ben neden devletin bana sağladığı imkan olan sağlıktan yararlanmayayım. Eşim 2006dan beri sigortalı çalışan yılda 5 kere doktora gitmeyiz allahta götürtmesin şu gebelik olduğundan beri birkaç kezgider oldum. Neye ödüyorum ben bunu? Maaşından kesilen tutarlar kesilmese zaten özellerde rahat rahat gezerim. Bırakında böyle zamanlarda gidelim. Doktorların hakkı yeniyor, maaşları düşük, nöbetleri çok hepsine okeyim. Hak veriyorum davalarına. Ama bu dava bizimle değil. Hükümet ile.. hükümetin yapmadığının acısını halktan çıkaramazsınız. Bana sorarsan bir doktorun maaşına paha biçemem hatta doktor demiyeyim herhangi bir sağlık çalışanı hastane bakım görevlilerine kadar. Hepsinin emeği çok başka. Onlar sayesinde hayatta olan nice insan var. Kurtulan canlar var. Keşke değerleri bilinse keşke baş üstünde taşınsalar. Ama buna biz bir şey yapamıyoruz şu anda maalesef. O yüzden bunun duyarını halka kasmayın