baby3_ o lafın gelişi zaten asla şiddet yanlısı biri olduğumdan değil kısacası konu şudur yeşil alan poliklinik yeri değildir yeşil alan sabah hastanede bulunamayan randevuyu telafi etmek için gidilen bir yer değildir . İshal zehirlenme bulantı ve kusma yanık gibi durumlarda gidilir bunu sizde iyi bilirsiniz. Konu saptıralarak çiğ gibi büyütüldü olsun no prob herkes işine geldiği gibi anlayıp cevap verme eğiliminde bazıları ise toplumdaki yerlerini belirleyip gösteriyor o da güzel zaten onları cevapsız bırakıyorum . Şiddetli bulantıma eşşlik eden kanamam ve karın ağrım olsa tabiki ben de acile başvuracağım acile gitmeyin aciller boş kalsın demiyoruz zaten amacına uygun çalışmasına izin verin diyoruz . 1 gün daha sabredip sabah aile hekiminize gidip kanınızı verin diyoruz . Bu düşünce ile yüzlerce kişi bir gecede acillere başvursa nasıl olsa yeşil alan var bakacaklar diye sistem tıkanır bunu yapmamak eğer alternatifimiz varsa vatandaşlık görevimiz. Harici tüm yazılanlara sizi tenzih diyorum buradaki tüm yazılanlara anlamak istenmediği , saptırıldığı , bilgi eksikliği gibi sebeplerden dolayı cevap verme tenezzülünde bulunmuyorum gereksiz kaosa sürüklemek veya sürüklenmek benim tercihim değildir isteyen tartışmaya devam edebilir.