emsef Esrauysal ne hapı kullanıyordun da bitti kuzum? Ben ikili test filan yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum ya 😒
Esrauysal emsef folik asit kullanıyordum, bende umursamıyorum ya yanlış çıka biliyor vesaire yaptırmak için yaptırdık öyle yani
Rahimeeeee Bende 35 haftalık🙈 Rabbim heRkesin bebeğini sağsalim kucağına almaYı nasip etsin İN ŞA ALLAH
mucizebebegimmm Bkmcnkr ay demek ki genel olarak herkes öyle 😂 babam dalga geçmeye başladı benimle. Annen 5 çocuk doğurdu senin kadar nazlı değildi diyip duruyor😂😂 bazen ağlıyorum öyle diyince bazen gülüp geçiyorum
Aysunercan Bade0022 insallah en kisa zamanda duyarsin hayirlisiyla canim benimde ilk hamileligim 23+2yiz
MinelHaapy emsef ayy bende 5+2 akıntım var daha önce 2 düşük kimyasal gebelik geçirdim her dk lavaboya gidiyorum tedirgin olup siz kaç haftalık
Ganime0606 Bade0022 bende 7+2 yim içimde hissetmediğim için her hareketimde acaba iyi midir diyorum çok düşünüyorum hep doktora gitmek istiyorum sanki 😂😂😂🤭
Gnlvn Bizde 13+3 olduk şükürler olsun.🥰 Balık, et, tavuk bunlardan tiksindim tatlıdan tiksinmedim ama hic istemiyorum ve yemiyorum. Bunlar dışında kusmam falan yok sabahlar baş dönmem oluyor ve fazla halsizim bu beni yıkıyor😣. Bakalım daha neler olucak😄.
syfmdrym Bade0022 9+3 olduk 😍 6+4 kalbini duyduk😍 geçmek bilmeyen kanama dışında bir sorunum yok. aynı şeyi yaşayanlar varmı ?
Mom_89 syfmdrym bende 8+3deyim benimde kanamam var. Migde bulantısı baş dönmesi uyku hali mahvediyor beni sürekli yatıyorum. Düşük için her pazartesi iğne hergun hap içiyorum artık hiç halim kalmadı.
Rab1a Bade0022 ayniyiz :)) benim bebisimde 5+2 inşallah sorunsuz bir şekilde atlatiriz bu zamani en korktuğum zamanlar. 🥰😌
Ezgisel ipekmom_ benimde tüp bebek 7+4 suan hastanede yatıyorum 5 gündür kahverengi lekelenmem oldu diye . İnş sağ salim alırız kucağımıza 5 yıldır bekliyorduk 🙏🤲🏻
ipekmom_ Ezgisel inşallah tez zamanda çıkıp sağlınıza kavuşursunuz 🥰 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu dönemde
Basakadir Zhrklg 13+1 haftalığım ilk Gebeliğim ve ikiz nasıl geçti bu sürece kadar gebeliğiniz benim aşırı halsizlik uyku ve kusma çok normalmi
songulyurga Basakadir benim hamileliğin ilk öğrendiğim 7. Haftadan beri mide bulantılarım ve kusmalarım bitmedi. Şu an 16+3 hala kusmalarım var ama öncekilere göre azaldı. Allah yardım etsin🙏🏻
Selda23 Bade0022 hayırlı olsun inşallah saglicakla kucaginiza almayı nasip eder rabbim 🙏🙏 Benimde ilk hamilelegim 37.haftadayim çok az bi zamanım kaldı sayılır ..
nurefsanakbulut karadeniiiz evet bugün kan verdim en son ayın başında bitti adetim şuan beta 350 çıktı doktorlar hamilesin dedi
Prensesbii15 mucizemm_00 aaa😱 aynıyız bizde 17+4 bizimde şükür iyi geçiyor ama bulantı hapını atmadigim zaman hemen midem bulanıyor aciktigimda hemen yemek yemeligim yoksa halsiz oluyorum ayakta duracak halim kalmıyor
mucizemm_00 Prensesbii15 yaa 😍benim de midem çok bulanıyordu ama herhangi bi ilaç almadım hatta bulantılar yüzünden bayağı kilo verdim ilk zamanlarda ana şuan şükürler olsun ki eskisine göre daha iyim sadece işte arada bulantılarım oluyor bide sabah bulantılarım onun dışında sıkıntı yok oda geçer inşaallah