Honeyballl Elif-dogan bizim de erkek cinsiyetimiz ama bilemiyorum belki ufak seyler oluyor ama ben konduramıyorum ya da 🥹 sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲
Cnsu_19 Gnlvn yok daha belli değil kesinleşmesi için 16. Haftayı beklemem gerektiğini söyledi doktorum
Esrauysal emsef folik asit kullanıyordum, bende umursamıyorum ya yanlış çıka biliyor vesaire yaptırmak için yaptırdık öyle yani
Simsekaaysegul Merhaba, 10+5’deyim mide bulantılarım ilaçlara rağmen devam ediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun🥰
Ezgiselcuk Rab1a benim 7.aya kadar hiç karnım yoktu karnımın üstüne yatıp uyuyabiliyordum 7.aydan sonra yavaş yavaş çıktı şuan 35.haftadayız top gibi yuvarlancam az kaldı😂
Mom_89 syfmdrym bende 8+3deyim benimde kanamam var. Migde bulantısı baş dönmesi uyku hali mahvediyor beni sürekli yatıyorum. Düşük için her pazartesi iğne hergun hap içiyorum artık hiç halim kalmadı.
Melkur Bade0022 5 haftalıktan merhaba peşinden geliyorum şuan için heyecan ve ne nasıl olacak duygusu çok yoğun kese için gün bekliyorum çarşamba günü gideceğim inşallah belli olur sizin belli oldu mu:)
Busra98_ Bade0022 merhaba canım hayırlı olsuun..☺️ bizimde ilk bebişimiiz 29+6 dan sıcaklarla hic çekilmeyen bi hamilelik bırakıyorum buraya sabah bulantıları ve bel sırt ağrılarıda cabası😌 neyse oğluşum sağlıklı olsun tek💖
Busra986532 HaticeC123 valla canım benim 2 aya kadar alttan oldu. 6. Haftamda da alttan muayeneyle öğrendim zaten. 2 özel hastaneye gittim 2 si de öyle oldu
26120 cananhazal iç kanamanın nedenini bulabilirler mi özel devlet araştırma hastanesi gitmediğim yer kalmadı hepsi riskli bekleyip görüncez diyorlar
cananhazal 26120 benimki ilk kürtajdan hemen birkaç hafta içerisinde hamile kalmamdan kaynaklıydı. Sizinkini iyi bir doktor bulabilir diye düşünüyorum ben
HaticeC123 Anladım canım artık yarın gidicem bakalım nolcak dr ne derse o olcak . Hayırlısı olsun ya. Güzel haberler alıyımda yeter.. 😊🤲🏻 @Busra986532
Nzl-26 Nurersz 11.4 benım benım dusuk Rıskım var dıye gtmıstım cok memnun kaldım ıkı dusuk yaptım ıkıncısınn sonunda gıttım ona üçüncüde ona gıdıcem dedm ve suan şükür cok ıyıyım tedavısı ılaclrı sayesınde 😍