Fundayakut mucizemm_00 Bende 17+3 miğde bulantım 12 de kesildi çok şükür dün ilk hareketlerini hissettim şimdilik herşey yolunda 🥰🌸
mucizemm_00 Fundayakut yaa ne güzel canım 😘 valla benim hâlâ arada oluyor mide bulantım ama Sabah bulantılarım daha da var bende ilk hareketlerini 15+6da hissettim ama maşaallah çok hareketli benim 😄 cinsiyeti belli oldu mu canım
Sehrbnon122 Bade0022 tesekkür ederim canım cok sagol insallah hepimiz saglıkla kavuşalım bebeklerimize
Deletedmom_7 Bade0022 37+3 benim sayılı günlerim kaldı. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 5+2 de ben de kalp atışı duymadım. 7. Haftada duyduk biz☺️🤗
derosss Bade0022 bende 6+6 dan selam olsun hamişlerimmmm 🥳🥳🥳 kalp atışını duyma şerefine henüz ulaşamadık ☺️ Erken diye stres yapmıyorum kızlar
gul1201 Cansuyuu bende 21+6 bugün biraz aşağıda hissediyorum hareketlerini kafama takılan o var sadece
Cansuyuu gul1201 gul1201 bende öyle hissediyorum ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin kafası aşağıda dedi sonra ben korktum korkma dedi şuanki pozisyonu o şekildedir değişiyor sürekli dedi bilmiyorum umarım birşey yoktur doktor sıkıntı yok dedi ama
Melismeliss gul1201 ben de 21+5 im ben de hareketlerini cok asagıda hissediyorum ancak doktor ultrasonda gobel deligi cevremde bakıyor sorun yoktur bence🙏🏻
Elif_ileri gul1201 endişelenmeyin ben de hep aşağıda hissediyorum 22+2 yim geçen hafta detaylı vardı doktora sordum makat duruyormuş yani ayaklarıyla vuruyor minikler 😊
Anakuzusu gul1201 memnun musunuz ve ücreti nedir bende 6 haftalık oldum özelde doktor araştırması içerisindeyim
aytac555 mucizemm_00 evet karnim regl agrisi gibi agriyor devamli diyil bu gun ayrir yarin agrimaz oyle biwey bide bas agrilarim oluyo ya ilac icmezsen gecmiyo ayda bir kez de olsa mutlaka agrimalidi
Ceylinmelike Edoo aynısı bendede oluyodu şuan o kadar değil ama ilk zamanlar 3 4 haftalıkken felan Allah’ım birden bı ağrı girdiyodu aniden terliyorum kipirdiyamiyodum 15 dk felan sürüyordu her gece böyleydi ama şükür şuan hafif oluyo agrim kramp gibi 11 haftalık oldum
Esestrk Esrauysal bende kasık ağrısı ile doktora gittim bana böbreklerde genişleme olabilir dedi hatta taş da olabilir dedi ilaç yazdı ilacı kullanmadım başka kadın doğum doktoruna görüncem. Kasık ağrıları normalmiş bu süreçte
Esrauysal Esestrk essah mi dıyon kuzum içme bencede başka birine gözük tekrar, çünkü bende gittim ilk gün şiddetliydi baya sonra ki günler ara ara olmaya başladı normal dedi doktor hiç hır şey yapmadı kanaman olmadığı sürece korkma dedi
Esragoren Anneler ilk gebeliğim olduğu için çok tedirginim çocuğa nasıl bakıcam bakabilirmiyim diye sizde de oluyor mu bu
TKILIC Bade0022 bende 4 haftalik olduk bugun. 3 gün önce ögrendim minigimii❤️ bu uygulamadan baska kullaniyor musunuz
minikbezelyemmm Merhaba kızlar benim de ilk gebeliğim 5+6 halsizlik oluyor normaldir diye düşünüyorum ama
Fundayakut mucizemm_00 Bana doktorum prilam vermişti ilaç çok iyiydi ilk 3 ay onu kullanmıştım evet canım 14 de öğrendik oğluşum olucak inşallah 🙏🏻