Kubraakkas Bade0022 Hayırlı olsun size sağlıklıkla kucağınıza alırsın inşallah 🥰 Biz de şuan 30 haftalık olduk bir an önce kavuşmak istiyorum minik kızıma🌸🤲
birminikmucizem 6+6 haftalık hamileyim çok zor geçiyor,7/24 mide bulantısı çekiyorum halsizlik yorgunluk evimin işini bile yapamıyorum inşallah en kısa zamanda düzelir 🥺
minikbezelyemmm birminikmucizem kıyamam canım inşallah düzelir ben de mide bulantısı çok yok ama karın ağrısı oluyor korkuyorum ağrıyınca 5+6
Cananinbebis birminikmucizem ben hala çekiyorum mide bulantısı 25 haftadayim ama günde bir tane mide bulantı hapi kullanıyorum herseyi yiyorum
mucizemm_00 aytac555 ya ne güzel sağlıkla gelsin prenses 🥰evet benimde bı oğlum olcak. Evet hissettim 15+6da hissettim maşallah çok hareketli bı oğluşum var geceleri onun hareketleriyle uyanıyorum sabahları da aynı şekilde 😄😄sende hissediyor musun canım
Ekka mucizemm_00 bende 17. Haftadayım canım ilk zamanlar çok zor geçse de bulantıdan dolayı şimdi daha iyiyim ama kusmalar bitmedi iştah yok halsizim buna şükür 🤲🏻
mucizemm_00 Ekka anladım canım rabbim şifa versin inşaallah 🙏🥰 en kısa zamanda onlarda geçer inşaallah
Cananinbebis Bade0022 benm de ilk gebeliğim bizde kızımla 25 hafta olduk rabbin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲
Bsra-gk mhrmom evet röntgene girmen yasak hamilelikten normalde ama çektiler tertemiz çıktı 2. Ci gittim hastanede yokuş merdiven çıkma asansör kullan sürekli dinlen hamilelikten dedi parol kullan 4 güne kadar Ağrısı gider dedi
Esrauysal Esestrk essah mi dıyon kuzum içme bencede başka birine gözük tekrar, çünkü bende gittim ilk gün şiddetliydi baya sonra ki günler ara ara olmaya başladı normal dedi doktor hiç hır şey yapmadı kanaman olmadığı sürece korkma dedi
Esestrk Esrauysal gerçekten bende doktorluğundan şüphe duydum benim sırt ağrım vardı ayağa kalkınca ondan dolayı gittim sürecin başından beri bu doktorla devam ediyordum. Muayne sonucu enfeksiyon varsa o tetikler sırt ağrısı varsa böbrek genişlemesi vs dedi üstüne yazdığı ilaç antibiyotikmiş eczanede alırken gördüm ve kullanmadım
Esrauysal Esestrk kasık ağrısı karın ağrısı rahim büyüdüğü için bebek assagi baskı yapıyor ondan kaynaklı diyorlar kasık ağrın devm ediyorsa supelendiysen bu doktordan başkasına bir gördük kanaman falan yoksa ağrın gayet normal kuzum
Ftmnr_35 Bade0022 9+3 deyiz. 7. Haftada kalp atışını duymuştuk miniğimin🙏 şükür güzel ilerliyoruz şimdilik🙏🙏🙏 hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız inşallah 🙏🌸
JaleTogrul Bade0022 hayirli olsun kuzum .. insallah en kisa zamanda duyarsin .. bizde 7+3′te duymustuk😍 su an 33. haftamiz tamamladik, 34.e gidiyoruz🙏 agrilar cogaldi, haraketlerim kisitlandi🥲 sabirsizlaniyorum.. bakalim, hayirlisi♥️
Minik1Civciv Merhabalar 8 haftalık olduk bizde mide bulantısı beni mahvediyor ama kusma yok sadece bulantı ve tiksinme var iki kaybım var inşallah Rabbim bu yavrumu bana bağışlar ♥️🙏🏼 Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏼
Haticeyasaaa Benim de ilk hamileliğim bu gün 8+0 olduk. Hiç mide bulantısı yaşamadım. Sadece halsizlik ve çok fazla uyumak istiyorum 😜 ve son 2 haftadır ara ara kanamam oluyor 1 2 damla şeklinde Protestan fitil kullanıyorum günde 2 tane sabah akşam 😔
Cananinbebis birminikmucizem bende çok etki ediyor gece yatmadan önce bitane içiyorum gün içinde çok rahat oluyorum aksama kadr
birminikmucizem @minikbezelyemmm benimde ilk gebeliğimde karın ağrılarım oluyordu sonra aniden herşey yolunda giderken kanamam başladı ve 6+4 haftalıkken bebeğimi kaybettim karın ağrısının üzerine düş istersen
minikbezelyemmm birminikmucizem yaa öyle mi diyorsun ara ara oluyor karın ağrım .mide bulantım da var boş bırakmamaya çalışıyorum midemi. Progestan kullanıyorum ama karın ağrım olunca korkuyorum (5+6)