Cansu355 @“Bade0022”#p23880831sterilize edilerek isleme aliyolar cihazi tabiki hijyene dikkat edilir doktor neticede bunlari bilir. Zarar gorecegimiz birseyi zaten yapmazlar. Doktorunuza guvenin. En dogrusunu onlar bilir❤️
Gamzeatasoy Bade0022 bizde 16haftalik olduk yeni uyku halsizlik dışında problem olmadı bizde 7+4de duyduk kalp atışını 🙈
_orhanbusra01 Bade0022 bnmde ilk bebeğim daha öncesi iki tane düşüğüm var sağlıkla gelir inşallah şimdi 10+5olduk, 6+3 kalbini duymuştuk 🥰
Bsra-gk mhrmom yürüyünce kalça batıyor sanki seninde öylemi 2 hastane gezdim 3 gündür bu yüzden herkes başımda ağlayıp duruyorum
Tufutufu Bade0022 hayırlı olsunnn benimde ilk :) 12+2 yarın doktor kontrolümüz var ikili test yaptıracağımm dua edin hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım inşallah :) Rabbim hepimizin bebitolarını korusun kollasın. Amin
Bsra-gk İlk gebeliğim 24 haftalık hamileyim ama 6 aydır kaynanam yüzunden ağlasam da çocuk zarar görüyor stresten
Yagmur220422 Bsra-gk kesinlikle tatlım özellikle 18. Haftadan sonra çoçuk tamamıyla senin hislerini duygularını hatta ve hatta hal ve hareketlerini taklit ediyor. Boşver şu hayata bir kere geliyorsun o tatlı canını ve güzel yavrunu üzme
mucizemm_00 aytac555 ya geçmiş olsun canım 🙏 valla oluyor ya bel ağrısı karın ağrısı bende karnıma kramplarda giriyor oluyor mu sende de
aytac555 mucizemm_00 evet karnim regl agrisi gibi agriyor devamli diyil bu gun ayrir yarin agrimaz oyle biwey bide bas agrilarim oluyo ya ilac icmezsen gecmiyo ayda bir kez de olsa mutlaka agrimalidi
Nazlicangrhn-3009 Tufutufu kader ortağımsin niye böyle oldu anlamadım da ama inşallah ilerleyen dondem de yiyebiliriz 🙏🏼
DIRAYO Haticedmrblk evet maşallah diyelim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 kaşık ağrısı var mı sendede ne durumdasın ?
Haticedmrblk DIRAYO ilk öğrendiğimde vardı şuan yok bazen bel ağrısı oluyo bulantı da bir kez oldu gün boyu şuan iyiyim şükür
Yagmur220422 Cansuyuu 22+3 artık bebeğim içeride fink atıyor. Kendini belli ediyor her dakika bşr de sıcaklardan olsa gerek ödem mi olmaya başladı anlamadım. Akşamları da ayaklarım şişiyor çok fazla iş yaparsam onu ön dışında her şey gayet iyi tatlım
DIRAYO Honeyballl rabbim şifa versin iyi düşün iyi olsun sağlıklıdır bebeğin 🙏 bir an önce atlatırsın inşallah 🙏🧿
Honeyballl DIRAYO amin canım çok sag ol aman dikkat edin yaaa ne maskemi cikardim ne milleti öptüm dezenfektansız kolanyasiz gezmedim ama yine yakalandık bunla gelmiş geçmiş olsun 🤲🤲🤲💙💙💙
DIRAYO HaticeC123 ben 4 haftalık hamileyken gittim bakmadı sabır dedi 5 haftalıkken tekrar gittim karından muayene etti. Karından keseyi görebiliyorsa alttan muayene yapmayabilir. Her doktorun muayene şekli farklı oluyor 👍
Bsra-gk mhrmom evet röntgene girmen yasak hamilelikten normalde ama çektiler tertemiz çıktı 2. Ci gittim hastanede yokuş merdiven çıkma asansör kullan sürekli dinlen hamilelikten dedi parol kullan 4 güne kadar Ağrısı gider dedi
nlgnblbl-20 Emisse çok şükür göründü kese sağlıklı bir kese göründü, kalp atışı beklıyoruz artık önceden dış gebelık gecırmıstım o yüzden kese görmeye giderken korkarak gittim ama şükürler olsun bu sefer herşey yolunda