Dilara93 Kızlar bazı hamileliklerde burun büyümesi olur derler ki benim arkadaşımın çok büyümüştü az önce burnum tıkandı die lavobaya gittim yıkamaya sanki burnum büyümüş gibi geldi sizlerdede varmı böyle bi durum
RRR Dilara93 büyümedi özerkliğini ilan etti resmen 😂 yüzüm diye bir şey yok elimi attıgımda gelen tek koca şey burnum 😂 Cinsiyetimiz kız bu arada 😂
Melikeb19 Dilara93 büyümüştü küçüldü 😂 1.5 ay oldu Doğum yapalı fotoğraflarda bile bariz fark var. Burnun büyümüyor şişin oluyor Doğum sonrası da iniyor kendi haline geliyor
Dilara93 Minikanne06 Benim miniğim kız ama banada şişti gibi geldi yarın eşime sorucam gerçi oda Şiştiyse bile yok der moralimi bozmamak için😂😂😂
tugbaninmucizesi Minikanne06 ay benim burnum zaten kocamandi daha da buyumez insallah cinsiyetimizi erkek bende kiz da büyür diye biliyorum cinsiyeti bosverelim hic birimizin ki büyümesin😂
RRR Dilara93 ben 36 haftalık hamileyim siz kaç haftalıksınız benimkini artık görenler düştün mü falan diyo o derece 😂
Dilara93 RRR bend 35+5 bugün itibariyle bana henüz söyleyen olmadı bend bi 15 dk önce farkettim kendimde yavaştan başladı galiba benimkide büyümeye 🙈🙈🤷♀️😂
guluzarozgenc Sadece burun mu:) dudaklar burun gogusler daha nereler nereler😂😂 dogumdan sonra eski haline gelecekler diye umut ediyorum😂😂😂