RRR Dilara93 büyümedi özerkliğini ilan etti resmen 😂 yüzüm diye bir şey yok elimi attıgımda gelen tek koca şey burnum 😂 Cinsiyetimiz kız bu arada 😂
Dilara93 Minikanne06 Benim miniğim kız ama banada şişti gibi geldi yarın eşime sorucam gerçi oda Şiştiyse bile yok der moralimi bozmamak için😂😂😂
RRR Dilara93 ben 36 haftalık hamileyim siz kaç haftalıksınız benimkini artık görenler düştün mü falan diyo o derece 😂
Dilara93 RRR bend 35+5 bugün itibariyle bana henüz söyleyen olmadı bend bi 15 dk önce farkettim kendimde yavaştan başladı galiba benimkide büyümeye 🙈🙈🤷♀️😂
Melikeb19 Dilara93 büyümüştü küçüldü 😂 1.5 ay oldu Doğum yapalı fotoğraflarda bile bariz fark var. Burnun büyümüyor şişin oluyor Doğum sonrası da iniyor kendi haline geliyor
guluzarozgenc Sadece burun mu:) dudaklar burun gogusler daha nereler nereler😂😂 dogumdan sonra eski haline gelecekler diye umut ediyorum😂😂😂
tugbaninmucizesi Minikanne06 ay benim burnum zaten kocamandi daha da buyumez insallah cinsiyetimizi erkek bende kiz da büyür diye biliyorum cinsiyeti bosverelim hic birimizin ki büyümesin😂
Melikeb19 tugbaninmucizesi çok severdim tecrübe etmiş insanlardan hamileyken yaşadığımız sıkıntılar geçiyor mu diye Bilgi almayı vakit buldukça yazıyorum başka rahatlatabilecegim konu varsa memnuniyetle 🙈♥️
Tazeannee Evet canım benımde hiç büyümedi bende kızda diye biliyorum ama Şişkinlik ödem derken mutlaka biraz değişiklik olur herbirimiz de ilerde önemli olan gecici bir durum olması ☺️