afrAybars Melekozkan41 valla canım foşur foşur geliyo gelince 😂 böyle üstüne 5 kiloluk su bidonunu döktüklerini düşün ✨ foşur foşur lafı yanında halt ediyo, daha doğrusu bende öyle oldu ☺️
Melekozkan41 afrAybars aaa gerçekten mi☺️☺️☺️ kız ben o abartı olur diye düşündüm ama demek olabiliyo öyle ☺️☺️ arkadaşa sormuştum benle dalga geçmişti ama bakın demekki foşur foşur da geliyomus☺️☺️❤️❤️
Melekozkan41 B-Y94 ilk olduğu için biraz tedirginim yoksa zaten çok istiyodum evlat sahibi olmayı canım benim🥰😘❤️
Merel Melekozkan41 Herkes de farkli sanirim ama ben 8 gun once dogum yapdim Persembe sabahi suyum patladi ve tutamadim yani tuvaletin gelmis gibi degil bildin akiyor engelleye mi yo sun Cuma sabahı yani gecesi sabah 04:00 gibi de nişanım geldi ama bildin kan ama gunluk bezim de cok acik pembe idi ama tuvaletimi yapdim da pembemsi biz bezim vardi
Melekozkan41 Merel hmm anladım canım teşekkür ederim bilgi verdigin için ☺️☺️ hayırlı olsun bu arada Allah bağışlasın 🧿🤗👍❤️
Sbhdr Melekozkan41 Gece 3’te pıt diye tabir edebileceğim bir şeyle uyandım. Yataktan kalkmamla suyun boşalması bir oldu😂. Sonrası hemen hastane. Nişan görmedim ben.
Melekozkan41 Sbhdr oyyy uyurkenmi geldi yani suyun🤔☺️☺️❤️ ayy çok gerildim bakalım benim nasıl olucak 😱☺️❤️🥰😘
Zizizi Sbhdr benimde aynı şekilde oldu, gece tam yattım, 3te pıt diye bişey patladı sanki içimde, sonra çişim geldi sandım, tuvalete doğru gittim, tuvaletimi tutamıyorum sandım, akmaya başladı, meğer suyum gelmiş ☺️
afrAybars Melekozkan41 valla öyle oldu kuzum doğuma gidene kadar da ara ara devam etti ✨ herkeste farklı olabiliyo demek ki ☺️
Sbhdr Melekozkan41 yatağım batmadı Allahtan. Ayağa kalkmamla altıma yapmış gibi her yerim ıslandı. Benim düzenli sancım vardı ama ben hissetmiyordum bir hafta gezdim öyle. Çok yüksek bi sancı değildi tabi.
Fatma0090 Melekozkan41 23 haftada suyum geldi nişan falan gelmedi bende az az su geldi üc gğn sonra tamamı geldi suyun ne kanaMA NE LEKE NE NİŞAN erken doğum yapmıstım 😞
Fatma0090 Melekozkan41 maalesef kuzum 17 eylğlde doğumum oldu 26 eylülde oğlumu kaybettim 29 eylülde de kızımı kaybettim cennette meleklerim 😞 cok şükür bi kardeşleri olucak nasip olursa suan 29+1 iz o da erken gelmek istiyor ilaclarla durdurmaya calısıyıruz
Yasemin-24 Melekozkan41 Bende ikisi de gelmedi cnm sancılı şekilde gittim ilk muayene den sonra nişanim geldi ve suyumu da doğum esnasin da patlattılar insan dan insana değişiyor.
Sbhdr Melekozkan41 maalesef. Benim açılmam çok yavaştı. Saat 11 de sunu sancı verdiler. 1 de kızım kucağımdaydı. Sancım olsa çabuk doğdu zorlamadı kızım. 5 dikişim vardı. Ama hiç yatmadım sıkıntı yaşamadım şükür. Darısı şimdi oğluma🥰 bende ikinci daha çabuk doğar diye ümit ediyorum
urzege Melekozkan41 merhaba benden baya su gelmişti yani iser gibi :) ama belli olmaz az da gelebilir