Svlyk Melekozkan41 doktoruma sorduğum zaman nişan gelmeyebilir bekleme hep demişti. Hatta sancılar sıklaştığı zaman dk tut suyunun gelmesini de bekleme hastaneye gel demişti. Eltimin sancıları 8 9 dk aralığına indiğinde hastaneye gitti kontrol edilirken suyu masada geldi.O yüzden herkeste farklı da olabilir. Ama benim doğum yapacağım gün idrar kaçırır gibi hafif hafif suyum gelmişti. Hatta duşa girdiğimde bile aktığını hissettim. O yüzden suyun geldiği zaman anlamamanin imkanı yok 🥰💐
Sbhdr Melekozkan41 maalesef. Benim açılmam çok yavaştı. Saat 11 de sunu sancı verdiler. 1 de kızım kucağımdaydı. Sancım olsa çabuk doğdu zorlamadı kızım. 5 dikişim vardı. Ama hiç yatmadım sıkıntı yaşamadım şükür. Darısı şimdi oğluma🥰 bende ikinci daha çabuk doğar diye ümit ediyorum
Zizizi Sbhdr benimde aynı şekilde oldu, gece tam yattım, 3te pıt diye bişey patladı sanki içimde, sonra çişim geldi sandım, tuvalete doğru gittim, tuvaletimi tutamıyorum sandım, akmaya başladı, meğer suyum gelmiş ☺️
Sbhdr Zizizi ya o pıt olayı çok ilginç değil mi😂 ama şimdi ikinci inşallah suyum gelmez ilk. Zor oluyor du tamamen biter bebeğe bir şey olur telaşıyla doğumu beklemek istemem yine
EmelBG_ Melekozkan41 Değişir canım her doğum kendine özel . Benim ilk su geldi ani su boşalması oldu hatta . Su gittiğini hissediyorsan doktora mutlaka görün durumuna baktır✨
Melekozkan41 EmelBG_ yok kuzucum ben merak ettim nasıl oluyo neyle karsilascam diye o yüzden sordum ☺️🤗🌸🌺😘❤️ ben şuan 34+4 haftalık hamileyim vakit daraldı ama 🤗🤗❤️❤️🌺🌺
EmelBG_ Melekozkan41 Hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım canım ✨🌸. İyi yapmışsın sorular insan bi an karşılaşınca şaşkınlıkta kalıyor bilince bari biraz rahatlık oluyor ✨
Diylia Vallahi ben nişanı hiç fark etmedim.Suyum da sabah uyurken birden geliverdi sanki bacaklarımdan aşağı bardak dolusu su dökmüş gibi.Su gelmeden az önce de karnımda bir şey hissetmiştim sanırım kesenin açılmasıydı
Umran__37 Melekozkan41 dogum yapali 3 gun oldu hic nisanim gelmedi uyurken bi anda suyum geldi ama fosur fosur degil az az geldi sonuc acilmam olmadi sezeryana alindim 🤣🤣 nisan herkeste gelmiyo cidden
Tugceonur Melekozkan41 Bu genel olarak kişiden kişiye değişen bir süreçtir örnek veriyorum ilk nisaniniz gelir ama kasilmaniz yoktur dogum başlamaz hatta haftalar sonra başlayabilir . Başka bir kişide su gelir " Fosur Fosur veya sızıntı şeklinde gelebilir veya hiç gelmez ve sanciniz vardır doktor doğumu başlatmak için bir alet ile suyunuzu kendi açabilir yani bu tamamen kişiye göre olan bir durum eğer suyunuzun geldiğinden şüphe ediyorsaniz haftamız daha çok erken mutalka doktorunuza bildirin turnosal ped ile bakarlar çünkü şu geliminden 48 saat sonra doğumun başlaması gerekir çünkü bebek içerde en fazla.bu süre kadar yaşam sağlayabilir ve rahim ağzı açık olduğu için enfeksiyon olma olasılığı çok yüksektir .
Ebuli3454 Melekozkan41 Suyun gelse anlarsın az az gelmez sızıntı olur ama çok ıslanırsın idrar kaçırmış gibi ılık olur birde üzerini değiştirirsin yine ıslanır. Foşur foşur birden gelen de var. Çok erken daha Allah korusun inşallah gelmemiştir