Melekozkan41 Su geldiğinde nasıl gelir kızlar foşur foşur gelen yoktur heralde dimi sızıntı şeklinde mi gelir? Bilemedigim için size danışmak istedim ilk bebeğim olucak da 2 gündür sanki baya su gibi bişey geliyo acaba termi dicem ama şu gibi de duruyo bilemedim bu arada 33+4 hamileyim arkadaşlar 🤗🤗🥰🥰😘😘❤️❤️🌸🌸
Melekozkan41 B-Y94 ayyy gerçekten mi ben bilmediğim için ilk olduğu için sizden bilgi alıyım dedim ilk defa duydum peşpeşe geldiğini yarım saat ara ile ☺️
Melekozkan41 NDK hayır bilmediğim için arkadaşlardan rica ettiğim için öyle yazdım bu emojilee benim genel hayatta kullandığım emojiler el alışkanlığı yani☺️☺️
B-Y94 Melekozkan41 kızz yarım saat bile değil yarım dakika ara ile gece 3.30 da sancılandım lavobaya gittim tuvaletimi yapmak için (afedersin) sonra pat pat kuyuya taş atar gibi ses geldi kalkıp toparalncaktım 2 et parçasına benzer bişey ve tuvaletin içi kan doldu meğersem rahim ağzı tıpası düşmüş tuvalete bakarken o şokla şakır şakır durmayan su geldi sonra hemen hastaneye gittik 🥰😂
Melekozkan41 Siracinannesi yani ikisinden biride gelebiliyo öylemi yada ikiside aynı anda geliyo demekki hmm teşekkür ederim ❤️🌸
B-Y94 Melekozkan41 hee yaa ben gece acile gittiğimde anlattım ebe bana normal tatlım rahim ağzının tıpası düşmüş doğum başladı dedi bayılcaktım 😂 bilmiyorsun tecrübesizlik
Siracinannesi Melekozkan41 evet canım benim iki doğumumdada gelmedi mesela o belli olmuyor rica ederim 🥰
Ela7618181818 Benden bir tek su geldi nisan falan gormedim, hastanede basladi kanama bilmiyorum omuydu nisan..ayy ben acidan kivraniyordum temizlik yapan kadinda bana yataktan inme her yer kan oluyor diyordu, nasil sinir oluyordum
sunset_momy Ela7618181818 koyun can derdinde kasap et derdinde hay yarababbim yaa. Doğuruyorum ben burda farkında mısın deseydin keşke
Melekozkan41 B-Y94 amannn ayyy benimde doğuma az kaldı korkuyorum 😱😱 bilmiyorum bide neler olacağını ilk olucak ya ☺️ neyse hayırlısı olsun inşallah hepimiz için kizceler❤️❤️🥰🥰